Ga naar de hoofdinhoud
goliath in walibi holland

Walibi Holland Rookvrij

WALIBI HOLLAND ROOKVRIJ

Walibi Holland wordt vanaf 30 maart 2024 rookvrij. Voor gasten die tijdens hun dagje uit willen roken, zijn er in het park vier rookzones aanwezig.
Het was sinds 2017 al niet toegestaan om te roken in onze wachtrijen, attracties en horecagelegenheden, vanaf 30 maart 2024 wordt deze maatregel uitgebreid.

 

Vier rookzones

Walibi Holland vindt het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier kan genieten van een dagje uit in Walibi Holland. Daarom hebben wij verspreid over het park vier rookzones gecreëerd. Deze rookzones zijn opgenomen in de verschillende zones in het park en zijn daarmee niet nadrukkelijk aanwezig, zodat jonge gasten hier niet mee geconfronteerd worden.

Afbeelding: De vier rookzones in Walibi Holland. De locaties van de rookzones zijn ook te vinden op walibi.nl en in de Walibi-app.

 

Een gezond dagje uit voor iedereen

Met het huidige attractieaanbod voor gezinnen en tieners vinden wij het belangrijk dat iedereen op een gezonde wijze kan genieten van een verblijf in Walibi Holland en willen wij hiermee een grote stap zetten richting een rookvrije generatie.

 

Snelle links:

rookzones