Eten & Drinken

Even bijkomen van Lost Gravity of enorm veel trek gekregen na al die spanning in Speed of Sound? Naast al die vette attracties kun je ook heel lekker eten in Walibi. Een dag vol spanning en lekker eten: wat wil je nog meer?

Koffie, thee of toch een latte?

Wat een spanning van al die crazy achtbanen. Even bijkomen met een heerlijk kopje koffie kan ook in Walibi Holland. In het American Café, onze Sports Bar, serveren we de lekkerste koffie van het park. En misschien verleiden we je wel om er iets lekkers bij te nemen…

Donuts

In onze Donut Factory hebben we de lekkerste donuts. Soms alleen met een lekker laagje erop, maar ook met de overheerlijkste vulling. Wat dacht je van een Rocky Road, Marshmallow, Banaan, Suiker of Strawberry Cheesecake Donut? Of doe eens gek en probeer de 3 mini donuts voor maar € 2,50.

Spianata

Spia…. wat? Een verse, dubbelgevouwen gegrilde sandwich van pizzadeeg. Ga jij voor een spianata met mozzarella & kip bij het Fame Café? Of neem je er toch liever een met parmaham & mozzarella bij Club W.A.B.? We grillen ze graag voor je! Combineer het ook eens met een blikje Coca-Cola of Fanta.

Lekker ordinair snacken…

Ben je niet zo van de luxe broodjes? Soms is het gewoon lekker om te snacken na een wilde achtbaan. We hebben ook gewoon frikandellen, kroketten, kipsticks, kaassoufflés en bamischijven. Uiteraard mag een lekkere zak patat daarbij niet ontbreken. Haal jouw guilty pleasures bij de Mission Control. 

Burgers

Voor de flinke trek hebben we bij de Haciënda heerlijk burgermenu’s: een combo van een burger met frites en een beker frisdrank. Ga jij voor de Classic Beef Burger van 55 gram, de Crispy Cheeseburger of toch liever de Sizzling Beef Burger van 100 gram rundvlees? Eet je vegetarisch? Ook daar hebben we aan gedacht; voor jou hebben we heerlijke falafelballetjes met Black Pepper Ranch saus, komkommer en rode uitjes. 

Een ijsje toe of tussendoor

Na al die heftige rides is het wel tijd voor verkoeling. Creëer je eigen OLA Swirl met toppings naar keuze. Of geniet van de lekkerste smaken ijs in The Bakery. Ga jij crazy op het zuurste ijsje 'Crazy Coupe'? Heerlijk suikerspin- en marshmellow ijs, zure matten en aardbeiensaus. Hééééél lekker…