Untamed Walibi Holland

Untamed: nieuwste thrill ride!

1 juli 2019 opent Walibi Holland de eerste hybride achtbaan van Europa: Untamed. De Robin Hood wordt de komende maanden door achtbaanbouwer RMC verbouwd tot een thrill ride bestaande uit een combinatie van hout en staal. De houten fundering wordt verstevigd, zodat de stalen track er bovenop geplaatst kan worden. Geloof ons maar dat je volgend seizoen nog harder gaat in Walibi Holland!

Op deze pagina vind je alle nieuwe ontwikkelingen en updates over deze te gekke nieuwe ride. Sla hem op in je favorieten, zodat je niks hoeft te missen!

The making of Untamed

Volg hier en op ons YouTube-kanaal de serie over The making of Untamed en alle andere ontwikkelingen. 

De teaser video

Binnenkort lanceren we de eerste aflevering van de videoreeks The making of Untamed. Check hieronder alvast de teaser en bereid je voor op spectaculair nieuws!

1

The making of UNTAMED - deel 1

In het eerste deel van de Making of Untamed-reeks zie je hoe de allerlaatste rit van Robin Hood verliep. We geven je bovendien een rondleiding over het park voor exclusieve beelden van de bouw van Untamed en de metamorfose van Merlin's Magic Castle. Als klap op de vuurpijl maken we ook de hoogte van de nieuwe RMC-ride bekend. Check dus snel de video!

1

The making of UNTAMED - deel 2

Het is tijd voor het tweede deel van The making of Untamed! In deze aflevering gaat onze reporter Scott onder andere in gesprek met de opzichter van het Amerikaanse RMC, Justin, die een aantal hele gave nieuwe features onthult! Check snel de nieuwe video en ontdek de snelheid, lengte én het eerste element van deze unieke thrill ride!

1

De features van UNTAMED

Iedere maand - tot aan de opening op 1 juli 2019 - maken we iets meer bekend over onze nieuwste thrill ride Untamed. Zo krijg jij steeds een beter beeld van deze te gekke nieuwe ride. Dit is wat we tot nu toe weten:

  • Hoogte: 36,5 m
  • Snelheid: 92 km/u
  • Lengte: 1.085 m
  • Eerste element: 45° outside banking corner
  • Over de kop: ja

Schrijf je in voor de Walibi nieuwsbrief en volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van de bouw en andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg onze social media. Houd ook deze pagina in de gaten, want hier delen we alle leuke nieuwtjes en ontwikkelingen over deze unieke nieuwe ride!

 

 

iconmonstr-youtube-6-64.png  iconmonstr-twitter-1-64.png  iconmonstr-instagram-11-64.png iconmonstr-facebook-1-64.png