Skip to main content

Walibi Holland stelt opening van het park uit tot een nader te bepalen datum. Houd onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Menu
Tickets
Gezin in DRAKO

Walibi Family Pass

Met de hele familie naar Walibi Holland!

De Walibi Family Pas is er speciaal voor families. In Walibi Holland vind je namelijk meer dan 30 spectuculaire attracties! Wat dacht je van onze nieuwste, spectaculaire achtbaan UNTAMED, de te gekke achtbaan Drako of de spetterende waterattractie Crazy River? Voor het hele gezin zijn er te gekke rides in Walibi Holland! 

Alle voordelen

  • Geldig tijdens reguliere openingsdagen tijdens seizoen 2020;
  • Minimaal 4, maximaal 5 gezinsleden;
  • Elk gezinslid heeft zijn eigen pas;
  • Extra gezinsleden toe te voegen aan de pas voor € 40,- p.p; (dient op het park te gebeuren, zie voorwaarden)
  • Bezoek los van elkaar mogelijk;
  • Toegang tot onze evenementen Halloween Fright Nights, Halloween Spooky Days en LEKKERGAAN. Overige evenementen zijn uitgesloten;
  • Tijdens het seizoen ontvang je per e-mail verschillende leuke kortingen en acties exclusief voor abonnementhouders. Ook houden we je op de hoogte van eventuele aanvullende voordelen voor jou als abonnementhouder! Bekijk je exclusieve kortingen hier.

 

Korting in Walibi Holland

  • Op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 10% korting op Horeca en Retail m.u.v. betaalde attracties en alcohol. De korting is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen binnen Walibi Holland.

 

Korting op andere parken

40% korting (op reguliere kassaprijs):

50% korting (op reguliere kassaprijs):

 

Let op: Bovengenoemde kortingen zijn niet te combineren met andere acties, aanbiedingen en/of elders verkregen tickets. Check de websites van de parken voor de reguliere openingsdagen. Let op: de leeftijd voor gratis toegang en de voorwaarden verschillen per park. 

 

Voorwaarden

Bekijk alle voorwaarden van de Walibi Family Pas en lees meer informatie over de kortingen in Walibi Holland en andere parken.