Ga naar de hoofdinhoud
een beetje is op de attractie merrie go round in walibi holland

Alle voordelen

met je Walibi abonnement

Naast dat je met je Walibi abonnement een heel seizoen onbeperkt Walibi Holland kan bezoeken, zijn er nog een tal van andere voordelen met je abonnement binnen en buiten het attractiepark! Zo kan je twee keer naar Halloween Fright Nights, krijg je korting op souvenirs, eten en drinken en ontvang je exclusieve nieuwsbrieven vol met leuke (win)acties en andere voordelen voor jou als abonnementhouder. Daarnaast krijg je met jouw Walibi abonnement korting tot wel 50% op andere attractieparken en dierentuinen! 

Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

ABONNEMENT HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS PLUS

Ben jij een echte Halloween-freak en wil je vaker dan twee keer Halloween Fright Nights bezoeken? Dan is het mogelijk om een abonnement Halloween Fright Nights plus aan te schaffen. Hiermee kan je onbeperkt gruwelijk genieten van Halloween Fright Nights. 

 

 

KOOP ABONNEMENT
Voordelen abonnementen 2024

Hieronder vind je de voordelen voor abonnementen van seizoen 2024. 

Binnenkort worden er nog meer voordelen bekend gemaakt. Houd deze pagina in de gaten.

Voordelen op dagjes uit!

Met je Walibi abonnement krijg je korting op verschillende dagjes uit! Zo krijg je bijvoorbeeld...

walibi Belgium

Walibi Belgium

Beleef Kondaa, popcorn Revenge en veel meer in Walibi Belgium. Op vertoon van je Walibi-abonnement krijg je aan de kassa 50% korting op je reguliere volwassen entreeticket.

Bellewaerde

Bellewaerde

Geniet van attracties, exotische dieren en de prachtige natuur in Bellewaerde! Op vertoon van je Walibi-abonnement krijg je aan de kassa 50% korting op je reguliere volwassen entreeticket!

parc astérix

Parc Astérix

Bij Toutatis! Op vertoon van je Walibi-abonnement krijg je 50% korting op je reguliere volwassen entreeticket Parc Astérix. Trotseer Tonnerre d Zeus, Pegasus Express en Goudurix. 

Verder krijg je ook nog -50% korting op een regulier volwassen entreeticket bij:
 • Walibi Rhône-Alpes
 • Futuroscope
 • Chaplin's World
 • Grévin
 • Family-Park

Kortingen op andere dierentuinen en attractieparken

toverland logo

TOVERLAND

Op vertoon van je geldige Walibi abonnement bij een vooraf gemaakte reservering online krijg je 20% korting op de reguliere entreeprijs voor personen tusen 90 en 140 cm en v.a. 140 cm bij Attractiepark Toverland. De reservering maak je vooraf via ticket. toverland.com/reserveren. De korting i geldig van 10 februari 2024 t/m 12 januari 2025.

plopsa logo

PLOPSA PARKEN

Je krijgt 40% korting op een bezoek aan: Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland De panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerpen, Plopsaqua Hannut-Landen, Plopsa Coo en Vankantiespark. Kies online 'ik heb een abonnement bij een partnerpark' en vul als kortingscode WALIBIHOLLAND40 in. Aan de kassa koop je tickets op vertoon van je geldige abonnement. de korting is geldig van 8 januari 2024 tot en met 31 december 2024. Kijk voor tarieven en openingstijden op de website van Plopsa.

gaia zoo logo

GAIAZOO

Op vertoon van je gledige Walibi bonnement bij de kassa krijg je 40% korting op de geldende dagprijs van GaiaZOO. De korting is gelgid van 1 januari 2024 t/m 31 deceber 2024. Check de website van de partner voor de exacte openingsdagen en-tijden. 

Diergaarde Blijdorp logo

Diegaarde Blijdorp

Voor seizoen 2024 krijg je op vertoon van je Walibi abonnement krijg je bij de kassa 40% korting op reguliere tickets voor Diergaarde Blijdorp. 

Vonturenpark Hellendoorn logo

Avonturenpark Hellendoorn

Voor seizoen 2024 krijg je op vertoon van je Walibi abonnementén een vooraf gemaakte reservering 40% korting op de kassaprijs van Aventurenpark Hellendoorn. 

safaripark beekse bergen logo

Safaripark Beekse Bergen

Voor seizoen 2024 krijg je met je Walibi abonnement enmalig 30% korting op de volwassen kassaprijs voor safaripark Beeske Bergen. 

en ook korting op...

Aquazoo Leeuwarden

Aquazoo Leeuwarden

Voor seizoen 2024 krijg je met je Walibi abonnement 30% korting op de volwassen kassaprijs voor Aquazoo Leeuwarden. 

zooparc overloon logo

zooparc overloon

Voor seizoen 2024 krijg je met je Walibi abonnement eenmalig 30% korting op de kassaprijg voor ZooParc Overloon. 

Dierenrijk

Dierenrijk

Kom voordelig dichter bij de dieren met je Walibi abonnement in Dierenrijk. Je krijgt namelijk éénmalig 30% korting op je entreeticket voor seizoen 2023.

Voorwaarden kortingen op dagjes uit bij attractieparken en dierentuinen
 • De kortingen zijn geldig op reguliere entreetickets. 
 • Kijk op de website van de partner voor meer informatie over kindertickets en gratis toegang tot bepaalde leeftijden en/of lengtes.
 • De kortingen zijn geldig tijdens de reguliere openingsdagen van het park in 2024. Speciale evenementdagen, zoals Halloween, zijn hierbij uitgesloten. Bekijk de openingsdagen op de website van het betreffende park.  
 • De kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
 • De kortingen zijn niet in te wisselen voor contanten. 
 • De korting is geldig zolang de (lokale) maatregelen van het desbetreffende park dit toelaten, bijvoorbeeld m.b.t. COVID-19. Als kortingen geannuleerd moeten worden wegens aangescherpte maatregelen wordt de pashouder hiervan op de hoogte gebracht. Hiervoor geldt geen terugbetalingsregeling.