Skip to main content
Menu
Tickets
Albert Heijn

Albert Heijn

Met Albert Heijn een overnachting op Walibi Village

Wat leuk dat je binnenkort naar Walibi Village komt! Wij gaan er alles aan doen om je verblijf onvergetelijk te maken. Sterker nog, we denken dat de kans groot is dat je niet meer naar huis wilt! 

Reservering Walibi Village

Via onderstaand antwoordformulier kun je op basis van beschikbaarheid een reserveringsaanvraag plaatsen voor een verblijf in Walibi Village. Je ontvangt binnen 24 uur bericht of je reserveringsaanvraag geaccepteerd is. De beschikbaarheid wordt dagelijks geüpdatet. Het is mogelijk dat een aankomstdatum tussen twee updates volgeboekt wordt. Je ontvangt dan een bericht van Walibi Village een andere aankomstdatum te selecteren.  

Het is niet mogelijk telefonisch een reserveringsaanvraag te plaatsen of informatie over de beschikbaarheid op te vragen.

Verblijf en aankomstdata

Met je unieke code van Albert Heijn kun je een verblijf van twee achtereenvolgende nachten boeken in de periode van 1 juli 2021 tot en met 27 oktober 2021 met als uiterste aankomstdatum 26 oktober 2021. 

De volgende aankomstdagen zijn i.v.m. Halloween Fright Nights uitgesloten:

  • 8/9/10 oktober 2021
  • 15/16/17 oktober 2021
  • 20/21/22/23/24 oktober 2021

Beschikbaarheid

Per datum is een beperkt aantal 4- en 7 persoons bungalows beschikbaar. 
Niet beschikbare aankomstdagen: 

  • 8/9/10 oktober 2021
  • 15/16/17 oktober 2021
  • 20/21/22/23/24 oktober 2021

De beschikbaarheid wordt dagelijks om 09:00 geüpdatet. Het is mogelijk dat een aankomstdatum tussen twee updates volgeboekt wordt en dat je wordt gevraagd een andere aankomstdag te kiezen.

Entree attractiepark Walibi Holland

Heb jij een code voor een verblijf inclusief 1 dag entree tot het attractiepark Walibi Holland? Check dan vóór je reservering de openingskalender van Walibi Holland om er zeker van te zijn dat het attractiepark geopend is tijdens je verblijf. Het is met deze actie niet mogelijk het attractiepark buitenom je verblijfsperiode te bezoeken. Ook is het niet mogelijk een bezoek te brengen aan Walibi Holland op een Halloween Fright Nights datum.   

Actievoorwaarden

Wil je nog een keer alle actievoorwaarden doorlezen? Klik dan op de onderstaande button.

Met Albert Heijn naar Walibi Village met gezin

Reserveren / informatie-aanvraag Walibi Village

Bekijk de openingskalender om te zien of Walibi Holland geopend is op je voorkeursdatum. Vul vervolgens het formulier in om je verblijf naar Walibi Village te reserveren.

 

Persoonlijke informatie

Adresgegevens

Gegevens aanvraag / reservering

Let op! Kijk voor beschikbare aankomstdagen bij beschikbaarheid.