Ga naar de hoofdinhoud

HARDGAAN in de achtbaan Lost Gravity!

Nog in een vette achtbaan voordat de zomervakantie voorbij is? Dat kan.

In Walibi is het sowieso hard gaan in de gekste rides. Ervaar de komende weken die spanning nog. Walibi Holland zorgt voor een te gek einde van je zomervakantie met al die rollercoasters. 

Een nieuwe achtbaan!

Deze zomer ging het helemaal los met de nieuwe ride: Lost Gravity. De zwaartekracht is hier helemaal zoek. Bij deze achtbaan zoek je de spanning pas echt op. Verschillende YouTubers hebben hem ook al gecheckt. Zie bijvoorbeeld de vlog van Thomas en Bart van Zomear.

Thomas en Bart vinden hem vet, maar zij zijn niet de enige. Lost Gravity scoort een dikke 9 in een klanttevredenheidsonderzoek. Hoe vet is dat? Kom deze weken de Lost Gravity nog checken in Walibi Holland.

Na je zomervakantie hard gaan

Hoe spendeer jij de nazomer? Ook na de zomervakantie kun je hier nog hard gaan in al die vette achtbanen. Geniet in september nog op verschillende data van de snelheid in die te gekke rides. Check naast Lost Gravity natuurlijk ook nog even Goliath: de hoogste en snelste achtbaan van Nederland. Sla Speed of Sound ook niet over. Deze te gekke achtbaan gaat achteruit over de kop, zodat je helemaal de weg kwijt bent. Naast deze attracties zijn er nog een hoop andere te gekke attracties.

Check de openingstijden en kom HARDGAAN in pretpark Walibi Holland!

Download Walibi App