Ga naar de hoofdinhoud

Met een groep naar Walibi

Met collega’s, vrienden of teamgenoten HARDGAAN

HARDGAAN in de nieuwe ride Lost Gravity, daarna door naar de snelste en hoogste achtbaan van Nederland: Goliath.Echte diehards pakken dan nog Condor en Speed of Sound waarbij ze 6 keer over de kop gaan.

Walibi is the place to be

Voor grote en kleine groepen is er genoeg te doen in het vetste attractiepark van Nederland. Er zijn maar liefst 12 thrilling rides en nog veel meer coole attracties. Voor welke groep dan ook is Walibi the place to be. Hoe meer personen, hoe meer plezier!

Speciaal voor grote groepen zijn er een aantal menu’s samengesteld, dit om je bezoek aan Walibi nog chiller te maken. Zo kun je maximaal achtbanen pakken en plezier maken met je vrienden en scoor je tussendoor een lekkere maaltijd met je menuvoucher.

Voordelig naar Walibi Holland met je hele groep!

Bij Walibi Holland hebben we aantrekkelijke tarieven voor groepen. Zo hebben we speciale kortingen voor grote groepen van meer dan 20 personen. Kom je met een groep mindervaliden naar het park? Informeer dan ook gerust naar onze aantrekkelijke tarieven, want ons park is zeer goed toegankelijk voor mindervaliden. Alle informatie vind je op de pagina Groepen.

Download Walibi App