Ga naar de hoofdinhoud
crazy river

Toegankelijkheid

Een speciale regeling voor gasten om te wachten buiten de wachtrij.

goliath

Het gebruik van de toegankelijkheidsregeling geeft geen voorrang, maar biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de virtuele wachtrij. Deze virtuele wachtrij is voor gasten die gebruik maken van deze regeling gelijk aan de actuele wachttijd voor gasten in de reguliere wachtrijen bij de verschillende attracties.

Op de flyer kun je zien van welke verschillende attracties jij gebruik kunt maken. Dit is afhankelijk van je mobiliteit.

Toegankelijkheidsregeling

HOE WERKT DE REGELING?  

Het gebruik van de toegankelijkheidsregeling geeft geen voorrang, maar biedt de mogelijkheid om te wachten buiten de reguliere wachtrij. De wachttijd is voor gasten die gebruik maken van deze regeling gelijk aan de actuele wachttijd voor gasten in de reguliere wachtrijen bij de verschillende rides. Je kan bij de rides alleen gebruik maken van deze regeling wanneer je een getekend ‘Aanvraag toegankelijkheidsregeling’ formulier inlevert bij de Guest Service, in het bezit bent van de flyer in combinatie met een rood of paars toegankelijkheidsbandje met de juiste datum en wanneer Guest Service de toegankelijkheidsmodus heeft geactiveerd in jouw virtuele wachtrij account.

Tip: Maak van tevoren een account aan op walibifastlane.nl zodat je sneller kan genieten van het park.

BELANGRIJK OM TE WETEN

• Het gebruik van de virtuele wachtrij is verplicht en ook de enige optie om gebruik te maken van de toegankelijkheidsregeling.

• Kijk goed op de flyer hoe je het beste toegang kan krijgen tot de verschillende rides. Dit is afhankelijk van je mobiliteit.

• Over het algemeen wordt het afgeraden voor personen met gezondheidsproblemen of medische stoornissen om in rides te gaan. De problemen of stoornissen zouden kunnen worden verergerd door de sensaties die de rides bezorgen.

• Je kunt samen met maximaal 3 begeleiders gebruik maken van je reservering. Let op, de begeleider moet wel minimaal 16 jaar zijn en een minimale lengte van 1.40m.

•  Mocht je een paars polsbandje hebben dan kan het zijn dat je plaats moet nemen op een verplichte toegewezen plek in de ride.

Toegang tot rides

Via de Fast Lane-ingang: Xpress: Platform 13, Condor, Space Shot, Goliath, Untamed, Lost Gravity, Crazy River en Speed of Sound.
Bij de overige rides krijg je toegang via de uitgang.

Indien je minder goed ter been bent

Via de uitgang van de ride, tenzij op de flyer anders staat aangegeven.

Afwijkende bereikbaarheid

Onderstaande attracties zijn via een andere ingang bereikbaar:

1

Xpress: Platform 13

Melden bij de uitgang (via Till Ya Drop Shop). Wanneer de schuifdeuren open gaan dient de begeleider zich te melden bij de medewerker. 

25

Crazy River

Via de Fast Lane ingang.

8

Condor

Via de Fast Lane ingang.

Onderstaande attracties zijn lastig bereikbaar:

3

La Grande Roue

Via de uitgang, hier zijn 3 traptreden aanwezig.

42

Super Swing

Via de uitgang, hier zijn 7 traptreden aanwezig.

22

Blast

Via de uitgang, hier zijn 7 traptreden aanwezig.

Toegankelijkheid

Verklaring downloaden

Download hier de toegankelijkheidsverklaring zodat je deze thuis alvast kunt invullen. Dat scheelt weer tijd!

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!