Skip to main content
Menu
Tickets
Vacatures Halloween 2022

Vacatures Halloween 2022

Vind hier de meest gruwelijke vacatures voor Halloween 2022

Heb jij een twisted mind, killer timing én kan jij te allen tijde in karakter blijven? Of ben jij de spil tussen de acteurs, supervisors en bezoekers tijdens Halloween? Lees dan snel verder en wie weet maak jij deel uit van Halloween Fright Nights of Halloween Spooky Days!

Let op: Deelname is alleen mogelijk indien je minimaal 18 jaar oud bent. Word je vóór 1 oktober 2022 nog 18? Dan kan je alsnog reageren.

Grimeurs stagiaire(s) gezocht Halloween Walibi Holland! 

Ben jij een allround make-up artist in opleiding en gaat je hart sneller kloppen van spoken, monsters en andere duistere figuren? Ben jij nog op zoek naar een stageplek die je inspireert en op alle vlakken van je vakgebied jou kan helpen groeien?

  • Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? 
  • Ben jij goed in time-management? 
  • Heb je de creativiteit om van het standaard af te wijken? 
  • Ben je nog beschikbaar in de gehele maand oktober? 
  • En zoek jij nog een stageplek? 

Zoek niet verder... je hebt ons gevonden! Want wij zoeken jou!  Klik hier voor meer informatie over deze toffe functie.

 

 

Halloween Fright Nights/Halloween Spooky Days - Event crew

Jij bent de handen, oren en ogen van de acteurs en de supervisor en waarborgt de veiligheid voor hen en onze bezoekers. Jij zorgt er samen met je supervisor voor dat op productioneel vlak in een gebied of huis alles succesvol verloopt. Ben jij enthousiast, duidelijk in jouw communicatie en kun je snel schakelen?

Dan is dit echt iets voor jou! Klik hier om de Event crew vacature te bekijken.

 

Halloween Fright Nights/Halloween Spooky Days - acteur (scare actor)

Zet jij Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights geheel op z’n kop als bloeddorstige zombie, gore redneck of angstaanjagende demon? Ben jij die horrorclown die alleen met zijn aanwezigheid al bezoekers de meest gruwelijke avond laat beleven? Of ben jij juist die stoere piraat of vogelverschrikker die supergoed met kinderen om weet te gaan en ervoor kan zorgen dat zij zowel een spooky middag als een superleuke middag krijgen tijdens Halloween Spooky Days.

Dan is dit echt iets voor jou! Klik hier om de vacature voor Scare actor te bekijken. (helaas, de vacatures voor Scare actors zijn gesloten)

Op de hoogte blijven?

Is het aanmeldformulier gesloten voor dit jaar, maar wil je wel op de hoogte blijven wanneer er weer vacatures vrij komen? Laat hier je mailadres achter en we sturen je een berichtje wanneer de inschrijvingen weer open staan

image