LEKKERGAAN

Dit jaar wordt LEKKERGAAN gekker dan ooit. Wat zeggen we? Het wordt NIETNORMAAL!

 • We geven onze toch al bizarre rides een unieke twist.
 • De hele dag superchille muziek en spontane optredens van straatartiesten.
 • Toffe activiteiten en een foodcourt met het lekkerste eten en drinken.

LEKKERGAAN 2019 wordt te gek, dus zorg dat je erbij bent!

  Kom jij naar LEKKERGAAN?

  Van 10.00 tot 23.00 uur HARDGAAN in jouw favoriete rides met een twist, goed eten én dansen op vette beats. Ben jij erbij?

  NIETNORMALE rides

  Dat je in Walibi Holland hard kunt gaan in de vetste rides, wist je al. Maar tijdens LEKKERGAAN zijn onze rides nóg gekker. Lees snel verder wat we voor je in petto hebben! 

  Blindfold Goliath

  Goliath is de hoogste mega-coaster van de Benelux. Dat is al krankzinnig. Maar dan geblinddoekt? Dat is echt NIETNORMAAL. Pak aan het eind van de wachtrij de speciale blinddoek, doe ‘m voor je ogen en bereid je voor op de ride of your life. Je maag hangt in je keel, je hart slaat 300 BPM. Gofast, Godizzy, Gocrazy, Goliath!

  Cotton Candy Condor Challenge

  Condor. Vijf keer over de kop, tachtig kilometer per uur. En dat terwijl je onder de baan hangt. Probeer dan maar eens een suikerspin te eten. Dat is niet NIETNORMAAL. En dat is precies wat je gaat doen. Ga zitten in de achterste twee rijen en pak die gratis suikerspin aan. Je mag pas beginnen te eten als je helemaal bovenaan bent. Eet smakelijk.

  Coaster Art in Lost Gravity

  Lost Gravity gooit je ondersteboven en binnenstebuiten. En jij mag tijdens de rit het logo van Lost Gravity proberen na te tekenen. Je krijgt bij het instappen speciale tekenhandschoenen en een set tekenspullen. Lsto Vrgratipy? Srot Mytigua? Wat staat er op jouw tekening als je uitstapt?

  Splash Shot

  3...2...1... GO! Space Shot schiet je als een raket omhoog en laat je daarna keihard weer naar beneden vallen. Bovenin ben je even net zo gewichtloos als in de ruimte. Wat gebeurt er dan met een beker water? Check het met Splash Shot. Per rit mogen 6 passagiers speciale handschoenen en een beker water meenemen. Wat er terug op aarde nog in je beker zit...? Je gaat het zien.

  Bumper Beat

  Check die botsautobaan tijdens LEKKERGAAN. Niet gewoon random een beetje tegen elkaar bumpen, maar bumpercruisen op superlekkere muziek. Met superchille lichteffecten. En natuurlijk een rookmachine. Bumper Beat is eigenlijk clubben op wielen. En tegen elkaar aan botsen mag gewoon. Moet gewoon.

  Tour des Speeddates

  Tour des Jardins is superchill door de tuin toeren. Maar met LEKKERGAAN kun je zomaar je nieuwe crush ontmoeten. Met een blind date in Tour des Speeddates. C’EST PAS NORMAL! Check die gast. Check die chica. Kijk of die spark er is. Of maak gewoon een ritje met je vrienden, ouders, broers, zussen, maakt niet uit wie. Ook dikke prima.

  Kom jij naar LEKKERGAAN?

  Van 10.00 tot 23.00 uur HARDGAAN in jouw favoriete rides met een twist, goed eten én dansen op vette beats. Ben jij erbij?

  Wanneer is LEKKERGAAN?

  LEKKERGAAN NIETNORMAAL is dit jaar op de volgende zes woensdagen:

  • 24 juli
  • 31 juli
  • 7 augustus
  • 14 augustus
  • 21 augustus
  • 28 augustus

  Wat zijn de openingstijden van LEKKERGAAN?

  Op de zes woensdagen van LEKKERGAAN is Walibi Holland geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Dat betekent extra lang genieten van je favoriete rides en andere activiteiten!

  Wat kost een ticket voor LEKKERGAAN?

  Een online ticket voor LEKKERGAAN kost € 33,50. Koop je tickets in onze ticketshop.

  De hele dag superchille muziek!

  LEKKERGAAN is niet compleet zonder LEKKEREMUZIEK. Tussen 12.00 en 23.00 uur draaien verschillende dj’s superchille tracks op Mainstage en in Exotic kun je los van 12.00 tot 22.00 uur. Even lekker de handjes in de lucht gooien op vette beats. Show die moves!

  Wet, Wild, Water

  Het kan best warm worden tijdens LEKKERGAAN. Gelukkig staat het SPLASH Team voor je klaar! Luister naar dikke beats en dip je pootjes in het koele water van de fontein. Wordt het NIETNORMAAL warm? Het team verrast je onverwachts met een watergevecht, dus wees gewaarschuwd! Join the SPLASH fight!

  Wat kun je nog meer verwachten?

  Tijdens LEKKERGAAN kun je je dus helemaal uitleven met de te gekke activiteiten in de rides en daarbuiten, maar je kunt ook genieten van heerlijk eten en de tofste streetmosphere!

  WILDERNESS

  Tijdens LEKKERGAAN gebeurt er van alles in onze rides. Maar ook op andere plekken in het park is de sfeer NIETNORMAAL. Want in Wilderness laten de bewoners het gebied tot leven komen. Kijk niet gek op van wandelende struiken terwijl je luistert naar een spontaan optreden van een straatartiest.

  Heb je NIETNORMAAL honger?

  In onze foodcourt vind je heerlijk eten dat jou weer nieuwe energie geeft om lekker te gaan! Van smokey burgers tot loaded fries. Neem er meteen een verfrissend drankje bij. Even lekker bijkomen van al die intense rides. Natuurlijk hebben we voor ieder wat wils, dus ook als je een allergie hebt of vegetarisch eet!

  Hoe kun je naar LEKKERGAAN?

  Wil jij graag naar LEKKERGAAN? Als je een abonnement op Walibi Holland hebt, dan mag je gratis naar binnen. Dat zit bij de prijs van het abonnement inbegrepen. Heb je geen abonnement? Koop dan een los ticket voor een van de zes LEKKERGAAN-dagen of zo'n voordelige Walibi Pas. Je kunt tot het einde van het seizoen zo vaak als je wilt naar Walibi!