Route en Parkeren

Route met de auto

Kom je uit de richting Amsterdam/Almere? Volg dan de A6 richting Lelystad en neem afslag 10. Volg de borden ‘Walibi’.
Kom je via Utrecht of Amersfoort? Volg dan de A28 en neem de afslag Harderwijk of Zeewolde en volg de borden ‘Walibi’. 

Google maps 

Openbaar vervoer

Walibi Holland is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Harderwijk met buslijn 247 (Walibi Express). Klik hier voor de actuele dienstregeling. 

Halen & Brengen

Let op: de locatie voor halen & brengen is gewijzigd. Iemand afzetten of ophalen bij Walibi Holland? Rijd de hoofdparkeerplaats op via de halen & brengen rijstrook. Je ontvangt een parkeerticket waarmee je binnen een uur gratis kan uitrijden. Volg de instructies op de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Parkeren

Volg de borden parkeren en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeren kost €8,50 per auto*. Parkeertickets zijn online verkrijgbaar en geldig op 1 dag voor 1 auto. Parkeertickets zijn ook ter plaatse te verkrijgen.

Heb je een elektrische auto? Bij Walibi Holland laad je hem op tijdens je bezoek. Voor onze gasten zijn er op het parkeerterrein twintig laadpalen aanwezig. 
De oplaadpalen zijn niet van te voren te reserveren. De laadpalen zijn te vinden door op het parkeerterrein de borden 'opladen' te volgen.

Koop je #lekkergaan tickets online

Dit is het festival waar fantastische muziek gecombineerd wordt met de te gekke rides van het park. Alle achtbanen zijn tot 23:00 uur voor je geopend!