Elke maand exclusieve kortingen voor Walibi pashouders!

Gedurende het seizoen sturen we jou als Walibi-pashouder diverse e-mails met de leukste nieuwtjes en acties. Check hieronder welke exclusieve voordelen beschikbaar zijn voor seizoen 2019. Houd deze pagina in de gaten, want er komen tijdens het seizoen toffe acties en voordelen bij!

 

Kortingen in augustus

1. Neem je vrienden met korting mee naar LEKKERGAAN!

Wil jij in juli of augustus met 5 vrienden naar LEKKERGAAN? Dat kan nu wel heel voordelig! Als pashouder krijg je namelijk 5 kortingscodes waarmee je vrienden voor maar € 25,- met je mee kunnen naar LEKKERGAAN. Dat is € 12,50 korting per persoon! Vraag je codes op via abonnementen@walibiholland.nl (vermeld alsjeblieft je pasnummer in de mail) en verzilver ze in deze ticketshop.
 

2. More is le$$: €2,- korting bij bestelling van 2 menu's!

In de maand augustus krijg jij op vertoon van je abonnement € 2,- korting bij bestelling van twee menu's bij Cock-A-Doodle-Doo!
 

3. 10% korting op HARDGAAN swimwear!

Wil jij deze zomer iedereen bij het zwembad laten weten dat je een groot Walibi-fan bent? Dan hebben we goed nieuws voor je, want als abonnee krijg je de hele maand augustus 10% korting op alle HARDGAAN zwemkleding en badlakens!

 

Voordelen in Walibi Holland

5% korting op eten, drinken en producten in de shops (m.u.v. betaalde attracties, games, arcades en on-ride foto’s). De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.

Korting op andere parken

50% korting: Apenheul*, Slagharen, Movie Park Germany, Parc AsterixFrance MiniatureWalibi Rhône-AlpesWalibi BelgiëAqualibiBellewaerde, Grévin, Chaplin's World en Futuroscope

20% korting: Toverland

* Vraag hier je code aan voor Apenheul: met deze code heb je eenmalig recht op 50% korting op een entreeticket voor Apenheul.

Gratis toegang tot onze evenementen

Toegang tot onze evenementen Halloween Fright Nights en LEKKERGAAN (geopend tot 23:00 uur).

Nog geen parkeer pas gekocht?

Koop deze gemakkelijk in onze webshop!