Ga naar de hoofdinhoud
lost gravity in walibi holland

Walibi abonnement

Een seizoen onbeperkt naar Walibi Holland!

In Walibi Holland vind je de hoogste én de langste achtbaan van Nederland, Goliath. Maar ook de allernieuwste: UNTAMED! Zeg je achtbanen, dan zeg je Walibi. Met 12 spectaculaire attracties beleef je een intens dagje uit. Doe je het liever iets rustiger aan? Dat kan ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van Crazy River, Super Swing of El Rio Grande? Koop een Walibi abonnement voor een heel seizoen HARDGAAN!

Met een Walibi Abonnement kun je het park bezoeken zonder hiervoor een reservering te maken. Maar voor sommige evenementen zoals Halloween Fright Nights en Bright Nights moet je jouw bezoek wel reserveren.

Al onze abonnementen

Bekijk en vergelijk al onze abonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou, je gezin of je vriendengroep past.

familie in walibi holland

Voordelen abonnement

Naast dat je met je Walibi abonnement een heel seizoen onbeperkt Walibi Holland kan bezoeken, zijn er nog een tal van andere voordelen met je abonnement binnen en buiten het attractiepark! Zo heb je bijvoorbeeld: 

  • Onbeperkt toegang tot Walibi Holland op reguliere dagen en Halloween Spooky Days-only dagen; 
  • Twee keer gratis toegang tot Halloween Fright Nights;
  • Twee keer gratis toegang tot Bright Nights 2024/2025; 
  • 10% korting op merchandise, eten en drinken. Met uitzondering van betaalde attracties en alcohol. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen; 
  • Leuke en exclusieve nieuwsbrieven vol met leuke (win)acties en extra voordelen; 
  • Tot 50% korting op andere attractieparken en dierentuinen.
Voordelen abonnement

Abonnement Halloween Fright Nights Plus

Ben jij een echte Halloween-freak en wil je vaker dan twee keer Halloween Fright Nights bezoeken? Dan is het mogelijk om een abonnement Halloween Fright Nights plus aan te schaffen. Hiermee kan je onbeperkt gruwelijk genieten van Halloween Fright Nights.

Koop je abonnement
Kom onbeperkt naar Halloween Fright Nights met een HFN+ abonnement.

Voorwaarden abonnementen

Bekijk hier alle voorwaarden van het Walibi-abonnement voor het seizoen 2024.