Ga naar de hoofdinhoud
virtuele-wachtrij

Virtuele wachtrij

Bekijk hier alle informatie over de virtuele wachtrij

Let op: Op dit moment wordt er geen gebruik gemaakt van de virtuele wachtrij. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

VIRTUELE WACHTRIJ

Laat je mobiel voor jou in de rij staan

Ken je dat gevoel dat je in de wachtrij staat en ineens ontzettend veel dorst krijgt of naar de wc moet? Met de virtuele wachtrij reserveer je gratis een plaats in je favoriete deelnemende attractie en laat jij jouw mobiel voor jou in de wachtrij staan. Zo kan jij ondertussen genieten van die heerlijke (vega) Loaded Fries of een andere attractie zonder virtuele wachtrij. Op je mobiele telefoon kun je aan timer zien wanneer je aan de beurt bent. Zonder virtuele wachtrij kan je de deelnemende attracties niet bezoeken. Zodra deze op nul staat, laat je de QR-code op je telefoon scannen door de medewerker bij de attractie en sta je maar heel kort in de fysieke wachtrij! Je kan de virtuele wachtrij gemakkelijk gebruiken via de app of via www.walibivirtuelewachtrij.nl.

Voor de volgende attracties wordt de virtuele wachtrij verplicht gebruikt: UNTAMED_LINK, LOST_GRAVITY_LINK, SPEED_OF_SOUND_LINK, XPRESS: PLATFORM 13_LINK, CONDOR_LINK, GOLIATH_LINK, CRAZY_RIVER_LINK, SPACE_SHOT_LINK en EL RIO GRANDE_LINK  

virtuele-wachtrij

GEBRUIK DE WALIBI APP

Haal alles uit je dag!

Haal alles uit jouw dagje Walibi met de Walibi app! Zo laat de app jou onder andere de actuele wachttijden zien. Vind je gemakkelijk alle attracties met de interactieve parkplattegrond. Kan je alle horeca-punten opzoeken om erachter te komen waar je bijvoorbeeld de lekkerste donut kan eten. En kan je gemakkelijk Fast Lane kopen en meteen genieten van je favoriete attractie. Download deze nu voor IOS of Android.

Je kan de virtuele wachtrij gemakkelijk gebruiken door middel van de Walibi App. Kun je of wil je geen gebruik maken van de Walibi app, gebruik dan de website www.walibivirtuelewachtrij.nl. Je gaat via beide manieren gebruik kunnen maken van de virtuele wachtrij via de volgende stappen:  

  1. Scan je entreeticket bij de toegangspoortjes van Walibi Holland;  
  2. Zodra je binnen bent, ga je naar www.walibivirtuelewachtrij.nl of log gemakkelijk in via de Walibi app;   
  3. Log in of maak een account. Het is belangrijk dat je dit doet met hetzelfde e-mailadres wat je hebt gebruikt bij de aankoop van je tickets/abonnement;  
  4. Kies in het menu voor "Activeer tickets";  
  5. Scan dan de QR-code van je ticket of vul de cijfers onder de barcode in op je entree ticket. Heb je een abonnement? Vul dan jouw abonnementscode in.  
  6. Je hebt toegang tot de virtuele wachtrij! Bekijk snel voor welke attractie je als eerst een reservering wilt maken! Veel plezier!

Meer uitleg over de werking van de virtuele wachtrij vind je in de app. 

virtuele-wachtrij
Nog sneller in de attractie? Bekijk dan de volgende Fast Lane opties.
virtuele-wachtrij
Je wachttijd wordt met 50% verkort!
virtuele-wachtrij
Je wachtrij wordt voor alle deelnemende attracties met 100% verkort! Dit is zo vaak als je wilt!
virtuele-wachtrij
Met een Single shot skip je éénmalig de wachtrij voor een Fast Lane ride naar keuze.   
virtuele-wachtrij
Met 4Shot skip je vier keer de wachtrij voor een Fast Lane ride naar keuze.

Help! Is je telefoon is uitgevallen tijdens het wachten voor de virtuele wachtrij of ben je ineens uitgelogd? Geen probleem! Wil je als groep even opsplitsen en gebruik maken van de virtuele wachtrij? Ook geen probleem! Lees hier veelgestelde vragen over de virtuele wachtrij 

Download Walibi App