Skip to main content
Menu
Tickets

7-persoons huisje

Update COVID-19: Let op! Bekijk de belangrijkste wijzigingen voor Walibi Village in de FAQ, zoals hoeveel dagen je toegang hebt tot Walibi Holland tijdens je verblijf.

 

De zevenpersoons huisjes in Walibi Village zijn ideaal voor grote gezinnen en vriendengroepen. Na een dagje Walibi heerlijk bijkomen in jullie comfortabele bungalow, met diverse faciliteiten handig om de hoek. Neem plaats in ons restaurant, plons in het zwembad of speel een potje pool in de gezellige lounge. Dat noemen wij HARD CHILLEN. En de volgende dag? Gewoon weer HARDGAAN in onze spectaculaire attracties!

Aantal personen: 7
Slaapkamers: 4
Grootte: 120m2
WiFi: gratis
Parkeren: gratis
Roken: niet toegestaan
7-persoons huisje - keuken
7-persoons huisje - terras
7-persoons huisje - woonkamer + keuken
7-persoons huisje - spelletjes spelen
7-persoons huisje - bank

Even bijkomen in Walibi Village

Na een dagje Walibi heb je vast geen zin meer om nog helemaal naar huis te rijden. Blijf daarom met je hele gezin of vriendengroep slapen in Walibi Village. In het relaxte 7 persoons huisje laden jullie jezelf weer helemaal op voor een nieuwe dag HARDGAAN! Geniet van een heerlijk diner, neem een duik in het zwembad en relax in onze lounge.

Zwembad Walibi Village
Take away Walibi Village
Lounge in Walibi Village

Reserveer een 7-persoons huisje!

Al vanaf €46,50 per persoon per nacht

Geen zin om naar huis te rijden na een dag HARDGAAN? Reserveer dan nu een 7-persoons huisje bij Walibi Village voor je gezin of vrienden. Een verblijf in Walibi Village is inclusief onbeperkt toegang tot Walibi Holland op alle boekingsdagen!

De omgeving van Walibi

Huur je meerdere dagen een huisje in Walibi Village? Ga er dan eens op uit en ontdek de prachtige omgeving van het park. Het Veluwemeer ligt op steenworp afstand en het middeleeuwse vestingstadje Elburg geeft de omgeving een uniek karakter.

Reglement Walibi Village

Download en lees het reglement van vakantiepark Walibi Village.