Skip to main content
Menu
Tickets
Overige afdelingen

Overige afdelingen

Personeelszaken - Planning - Centrale Post / Beveiliging - EHBO

Personeelszaken

Iedereen die bij Walibi werkt heeft te maken met de afdeling Personeelszaken. De afdeling Personeelszaken zorgt voor de werving & selectie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, salarisbetalingen, werkkleding en verzorgt trainingen.

Planning

De planner draagt zorg voor de lange termijnroosters, dagplanningen en aflosroosters en communiceert deze naar de medewerkers en leidinggevenden. De planning zorgt voor een zo optimaal mogelijke bezetting.  Daarnaast houdt de planning de ziek- en betermeldingen bij en zorgt voor de registratie hiervan. Tevens hebben zij een controlerende rol op de urenregistratie, in verband met de arbeidstijdenwet en de budgetten van de afdeling.

Centrale Post / Beveiliging

De Centrale Post / Beveiliging is verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten en die van de medewerkers. De afdeling verzorgt de interne communicatie door middel van portofoons.

EHBO

Walibi Holland heeft een EHBO-post op het park waar gasten maar ook medewerkers terecht kunnen voor de eerste hulp.

Vacatures

Staat jou favoriete afdeling hier boven beschreven? Aarzel dan niet en bekijk snel onze openstaande vacatures. Wie weet mogen we jou snel verwelkomen op ons park, als medewerker:)