Ga naar de hoofdinhoud

Park Spending

De afdeling Park Spending houdt zich bezig met alle vormen van verkoop in en rondom Walibi.

F&B

Wist je dat Walibi over ruim 20 horecagelegenheden beschikt? Dit varieert van grote restaurants tot kleine (mobiele) verkooppunten. De afdeling F&B (Food & Beverage) zorgt voor een gastvrij welkom en heerlijk eten en drinken om onze gasten optimaal te laten genieten van hun dagje Walibi.

Feesten & Partijen

De naam van deze afdeling zegt het al: de afdeling Feesten & Partijen verzorgt alle speciale gelegenheden voor onze gasten in en rondom Walibi. Denk hierbij aan (zakelijke) lunches, borrels, diners en feesten/evenementen zoals Halloween Fright Nights. 

Retail

Naast onze horecagelegenheden beschikt Walibi ook nog over toffe retailoutlets (winkels). Dit varieert van grote shops met gave Walibi-merchandise tot kleine fotoverkooppunten bij attracties. De afdeling Retail zorgt ervoor dat onze gasten gastvrij en professioneel worden geholpen in onze winkels en zo met leuke souvenirs, gave gadgets of tijdelijke Walibi-tatoeages naar huis gaan.

Logistiek

Uiteraard moeten alle shops en horecagelegenheden altijd beschikken over voldoende voorraad. De afdeling Logistiek zorgt voor het inkopen, beheren en distribueren van onder andere alle etens- en drinkwaren en non-foodartikelen in en rondom Walibi. Op deze manier zijn al onze horecagelegenheden, retailpunten en kantoren altijd voorzien van de juiste (hoeveelheid) goederen.

Walibi Village

De afdeling Walibi Village is verantwoordelijk voor het gelijknamige vakantiepark van Walibi met als hoofddoel dat onze gasten een geweldig verblijf hebben. Vanaf de reservering tot aan het uitchecken: de afdeling Walibi Village doet er alles aan om onze gasten te ontzorgen tijdens hun verblijf!

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!