Skip to main content
Menu
Tickets
Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Halloween Fright Nights in Walibi Holland

De Halloween Fright Nights komen er weer aan. Eddie is terug en enger dan ooit.

Heel Walibi Holland is in oktober weer in de ban van Halloween. Je schreeuwt om hulp. Guess what? No one can hear you…

Scare Zones

Ontdek de scare zones

 

Met Halloween Fright Nights kom je niet zomaar bij je favoriete attractie. Voordat jij bij Lost Gravity of Goliath bent, moet je nog door de Scare Zones. Je komt direct in een horrorfilm bij scare zone Quarantine. Hier staan bloeddorstige zombies je op te wachten. Ook bij de scare zone Twisted Hellfire moet je oppassen. Hier sta je oog in oog met meesteressen en demonen die niet zomaar te temmen zijn. In totaal zijn er zeven scare zones om jou de stuipen op het lijf te jagen.

Campsite of Carnage

Haunted Houses

Overzicht van Haunted houses

 

Durf jij de Haunted Houses aan en er misschien wel niet meer uit te komen? In Jefferson Manor bevind je je in een verlaten landhuis. De familie Jefferson is hier op mysterieuze wijze overleden. Kom jij erachter wat er precies is gebeurd? In Psychoshock worden bizarre experimenten uitgevoerd. Zij zoeken nog proefpersonen en jij bent geschikt. In totaal zijn er vier bestaande Haunted Houses. De Haunted Houses zijn niet voor watjes, dus weet waar je aan begint.

The Villa
Haunted Holiday 2
Jefferson Manor

 

Een nieuwe angst

Walibi Holland komt met een aantal nieuwe dingen dit jaar. Er is een nieuwe Scare Zone genaamd Pirate’s Cove. Donker, mistig en een overleden kapitein. Ben jij wel voorbereid op zoveel angst? Dan is er nog The Clinic. Deze heftige experience onderga je alleen. En één ding is zeker: no one can hear you. Voor The Clinic moet een apart ticket gekocht worden en deze tickets zijn beperkt verkrijgbaar.

In oktober op vrijdagen, zaterdagen en zondagen begint jouw grootste nachtmerrie weer. Durf jij het aan om naar de Halloween Fright Nights te komen? Ga jij het overleven? Check dan de openingstijden en haal die tickets. Tickets zijn alleen online te koop.