Ga naar de hoofdinhoud
Plan nu je schoolreis naar Walibi Holland!

Plan nu je schoolreis naar Walibi Holland!

Op zoek naar schoolreis ideeën? Walibi Holland is het pretpark voor een geweldig schoolreisje.

Een leuke dag voor alle leerlingen en studenten.

Basisschool

Je gaat naar Walibi Holland voor een schoolreisje vol coole achtbanen en andere gave attracties. Kids vanaf 7 jaar kunnen al HARDGAAN met de hele klas. Ook voor de leerlingen die minder gek zijn op snelheid is er genoeg. Kijk over het hele park en verder in reuzenrad La Grande Roue of doe een rondje in de Super Swing. Voor de kleinsten is er Walibi Play Land. Hier vind je alle enorm toffe attracties waar kinderen een hele dag zoet zijn. Per 10 leerlingen mag er gratis een begeleider mee.

Voortgezet onderwijs & MBO

Scholieren gaan helemaal leip in Walibi Holland. Even helemaal klaar met die stapels huiswerk, lange dagen op school en moeilijke tentamens? Dan is Walibi Holland wel hét uitstapje waar het echt even loslaten is. Lekker HARDGAAN in de nieuwste achtbaan UNTAMED, met je benen los in Condor, snelheid maken in mega coaster Goliath of koel even lekker af in Crazy River. Er kan gratis een begeleider mee per 20 leerlingen.

Hogescholen & Universiteiten

Hoe chill is het om even een dagje hard te gaan in Walibi Holland? Walibi is hét uitje voor studenten. Even geen projecten, deadlines en vooral even geen stres. Prioriteiten stellen is belangrijk, dus stel het studeren nog even uit. Een ritje in de vetste achtbanen met je medestudenten gaat natuurlijk voor. Hier heb je de wreedste attracties waardoor je dat slechte cijfer even vergeet.

Dus nieuwsgierig geworden? Vraag je informatie aan via de pagina Schoolreis of maak direct een reservering. 

Download Walibi App