Ga naar de hoofdinhoud

Super relaxed blijven slapen bij Walibi Holland

Eigenlijk is één dagje Walibi Holland veel te kort. Lekker blijven chillen vlakbij het attractiepark zelf klinkt ideaal.

Wist je dat je gewoon kan blijven pitten bij Walibi Village. Een vakantiepark vlak naast Walibi Holland. Zo hoef je gewoon niet naar huis en kan je extra lang HARDGAAN.

Huisjes

Er zijn veel verschillende manieren om te chillen in Walibi Village. Er zijn namelijk vier-persoons huisjeszeven-persoons huisjes en acht-persoons huisjes. Zelfs als je je hele vriendengroep mee wil nemen kan dat gewoon. In Villa Walibi kan jij namelijk heel je familie of al je vrienden meenemen. Er kunnen maar liefst 16 personen in deze enorme villa!

Faciliteiten

In Walibi Village is genoeg te doen. Voor echt lekkere verse broodjes ga je naar The Bakery. Of wil je echt goed ontbijten of dineren? Dat kan in het BizNiz Center. Daar hebben ze een heerlijke pizza of pasta zo voor je klaargemaakt. En laten we eerlijk zijn: iedereen houdt van pizza.

Even een duik nemen na de spanning van de vetste rides van Walibi Holland kan ook. Spring gerust in het overdekte zwembad. Toegang is helemaal gratis als je verblijft in Walibi Village.

Lekker chillen voor de openhaard kan in de Lounge. Je kunt hier ook gamen, computeren of televisie kijken. Maar echt lang stilzitten is onmogelijk en daarom is er de Walibi Village fietsverhuur. Zo kun je natuurlijk ook hard gaan. 

Een chille deal

Lekker blijven hangen is echt supervoordelig. De prijzen voor de huisjes is namelijk inclusief toegang tot Walibi Holland van dag van aankomst tot dag van vertrek. Hoe chill is dat? Die rides zijn ook zo ontzettend vet dat afscheid nemen onmogelijk is. Geniet daarom extra lang van de snelheid van Goliath, de gewichtloosheid van Lost Gravity en de muziek van Speed of Sound. Oh, en vergeet de hangende achtbaan Condor niet. Alsof je echt in de klauwen van een roofvogel hangt!

Lees hier meer informatie en boek je overnachting in Walibi Village.

Download Walibi App