Skip to main content
Menu
Tickets
Gemeente Dronten - Bright Nights

Gemeente Dronten - Bright Nights

Woon je in de gemeente Dronten? Bestel dan hier je tickets.

Bright Nights

Beleef Bright Nights tijdens de kerstvakantie! De spectaculairste rides in fonkelende lights. Maak samen onvergetelijke herinneringen in de gezellige kerstsfeer van Walibi, waar attracties shinen als nooit tevoren, lichtshows je verbazen, winters entertainment je betovert en smakelijke lekkernijen je verleiden. Zodra het gaat schemeren begint het park te stralen met duizenden lichtjes en staan de attracties letterlijk in de spotlights. 

Bright Nights tijdens de kerstvakantie

Inwoners gemeente Dronten

Als inwoner van de gemeente Dronten kun je voor slechts € 14,50 per persoon Walibi Bright Nights bezoeken. De reguliere kassaprijs is € 34,50 per ticket, je ontvangt dus € 20,- korting!

Tickets kun je via walibi.nl/gemeentedronten kopen.  Per huishouden mogen maximaal 5 tickets worden gekocht. Let op: bij de toegangspoort van Walibi dien je naast je ticket(s) ook een geldige afvalpas van de gemeente Dronten of een Pas van Dronten te tonen. Indien je deze niet kunt tonen is je ticket niet geldig en krijg je geen toegang tot het park.

Bekijk hier alle actievoorwaarden

Tickets kopen

  1. Klik op onderstaande button om naar de webshop te gaan.
  2. Selecteer het aantal tickets dat je wil aanschaffen en kies de datum van je bezoek.
  3. Per huishouden mogen maximaal 5 tickets worden gekocht.
  4. Rond je bestelling af en ontvang je tickets in de mail.
  5. Let op: bij de toegangspoort van Walibi dien je naast je ticket(s) ook een geldige afvalpas van de gemeente Dronten of een Pas van Dronten te tonen.
Bright Nights tijdens de kerstvakantie

Heb je problemen met de aanschaf van jouw ticket(s)? Neem contact op met Walibi via info@walibiholland.nl of 0321-329999.