Ga naar de hoofdinhoud
algemene-verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden

De algemene verkoopvoorwaarden van Walibi Holland

Met het plaatsen van een reservering ga je akkoord met de Algemene Verkoopvoorwaarden en de parkreglement van Walibi Holland. Het parkreglement liggen ter inzage bij de ingang van het park en zijn tevens op www.walibi.nl te lezen. De verkoopvoorwaarden en de parkreglement van Walibi Holland kunnen hieronder kostenloos worden gedownload:

Groepsreserveringen inclusief horeca arrangementen

Met het plaatsen van een reservering ga je akkoord met de Algemene Verkoopvoorwaarden, de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) en de parkreglement van Walibi Holland. De parkreglement liggen ter inzage bij de ingang van het park en zijn tevens op www.walibi.nl te lezen. De verkoopvoorwaarden, de UVH en de parkreglement van Walibi Holland worden op verzoek kosteloos toegestuurd.

Reserveringen

Het is mogelijk een groepsarrangement te reserveren bij een minimum van 20 betalende personen. Indien je uiteindelijk met minder personen arriveert, wordt alsnog het minimum aantal van 20 personen in rekening gebracht. Wij verzoeken je uiterlijk 21 kalenderdagen voor de datum van bezoek eventuele diëten door te geven. 

Aanbetaling

Na ondertekening van de opdrachtbevestiging dient een aanbetaling te worden gedaan van 75% van het totaal bedrag. Voor de overige 25% ontvang je na bezoek een factuur, tenzij het restantbedrag op de datum van bezoek aan de kassa wordt voldaan.

Voor annuleringen gelden de volgende voorwaarden:
  • Indien je 1 maand tot 14 kalenderdagen vóór de datum van bezoek annuleert, brengt Walibi Holland 50% van de gehele reserveringswaarde in rekening. 
  • Indien je binnen 14 kalenderdagen vóór de datum van bezoek geheel annuleert of op de gereserveerde dag niet verschijnt, brengt Walibi Holland 100% van de gehele reserveringswaarde in rekening. 
  • Bij wijzigingen binnen 14 kalenderdagen wordt de oorspronkelijke reserveringswaarde in rekening gebracht. 
Wijzigingen
  • Tot 21 kalenderdagen vóór de datum van bezoek mag er maximaal 10% worden afgeweken van de getekende offerte.
  • Het definitieve aantal personen dient uiterlijk 21 kalenderdagen vóór de datum van bezoek aan Walibi Holland te worden doorgegeven.

Download Walibi App