Ga naar de hoofdinhoud
crazy River van Walibi holland

Walibi Holland kondigt start seizoen aan

met een online video met de talenten van Divimove

18 maart 2015 – Attractiepark Walibi Holland en Europa’s meest toonaangevende Multi-channel netwerk DIVIMOVE slaan dit jaar de handen ineen door een intensieve samenwerking aan te gaan voor seizoen 2015. In lijn met Walibi’s contentstrategie op YouTube, gaan verschillende YouTubers van het DIVIMOVE-netwerk de #hardgaan-campagne ondersteunen gedurende het seizoen.

Attractiepark Walibi Holland start het nieuwe seizoen met een spectaculaire online video-serie als onderdeel van de #hardgaan-campagne om zo haar gasten te inspireren om zelf hard te gaan in Walibi. Brandboost by DIVIMOVE verbindt Walibi Holland met een aantal van de meest getalenteerde YouTubers en freerunners van Nederland en creëerde een actievideo-campagne voor de start van de communicatie van het nieuwe seizoen. De kick-off van de samenwerking begint met een indrukwekkende online video, die vandaag gereleased is op het YouTube-kanaal van ‘smoare’: video. De YouTubers ‘smoare’ en andere Nederlandse freerunners ontdekken Walibi Holland op spectaculaire wijze: met indrukwekkende sprongen en adembenemende stunts op en rond de attracties. Beide partijen zijn van plan om gedurende het hele seizoen een groot aantal video’s op te nemen met de beroemde Nederlandse YouTube-sterren.

Marc Antonioli, Marketing & Sales Manager van Walibi Holland is blij met de samenwerking: “DiVIMOVE is dé expert in het verbinden van merken met social influencers. Deze zijn ontzettend belangrijk voor Walibi Holland; dit zijn namelijk dé nieuwe helden van onze doelgroep tieners. Deze samenwerking met het team van brandboost by DIVIMOVE is een mooie aanvulling op de crossmediale strategie die wij voeren, bestaande uit zowel offline als online communicatie, om #hardgaan in de doelgroep verder tot leven te brengen”.

“Online video is de beste manier voor merken om een verhaal te vertellen over een bepaald product en om het publiek onder te dompelen in de wereld van het merk. Brandboost by DIVIMOVE ontwikkelde een speciale online video-strategie voor Walibi Holland die het park op zijn best laat zien: vol met actie, veelzijdig en the place to be voor extreme rides”, aldus Ruben Stuurman, Senior Manager New Business Development Benelux bij brandboost by DIVIMOVE.

DIVIMOVE

Divimove is het meest toonaangevende Multi-channel netwerk (MCN) van Europa. Gevestigd in Berlijn, werkt het netwerk met meer dan 1.700 online video creators uit Duitsland, Spanje, de Benelux, Italië, Frankrijk en Polen. Sinds de start in 2012, is het netwerk van DIVIMOVE gegroeid naar meer dan 940 miljoen maandelijkse views en 80 miljoen subscribers. Het onderdeel brandboost by DIVIMOVE ontwikkelt strategieën en oplossingen voor merken die willen professionaliseren op het gebied van online video platformen. Meer informatie: www.divimove.nl

Walibi Holland

Walibi Holland start haar nieuwe seizoen officieel op vrijdag 3 april tijdens de pre-opening. Diverse bekende Nederlandse YouTubers, zoals Smoare, JobVlogt en het GamePortaal zijn hierbij aanwezig, samen met hun grootste fans. Die kunnen vanaf vandaag tickets winnen voor de pre-opening via de social media kanalen van de YouTubers. Attractiepark Walibi Holland opent vanaf zaterdag 4 april weer haar deuren voor alle gasten. Meer informatie: www.walibi.nl