Skip to main content
Menu
Tickets
16/03/2020

Walibi Holland stelt opening van het park uit

Biddinghuizen - 16 maart 2020

Biddinghuizen,16maart 2020 – Volgend op de maatregelen om besmetting en verspreiding van het coronavirus tegen te gaanen de beslissing van de Nederlandse regering hierover,  zal de opening van Walibi Holland op 4 april uitgesteld worden tot een nader te bepalen datum.  

“De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en gasten, maar ook van de hele bevolking is onze belangrijkste prioriteit. We blijven de ontwikkelingenen het advies van de RIVM nauwgezet volgen zegt Mascha vanTill, directrice van het attractiepark.  

Voor iedereen die al een ticket heeft aangeschaft met een specifieke datum voor een bezoekin de maand april, kan deze kosteloos omzetten naar een andere dag. Voor alle geplande schoolreisjes, evenementen in hetBiznizcenter en de geboekte vakantiehuisjes in WalibiVillagekan er contact opgenomen met sales@walibiholland.nl of +31 321 329 999

Alle medewerkers vanWalibizijn inmiddels geïnformeerd.Wel worden alle voorbereidingen die getroffendienen te worden om het park te openen voortgezet.   

Wij zullen u op de hoogte houden van de nieuwe openingsdatum rekening houdend met de ontwikkelingen en instructies die zullen gegeven worden door de overheden.