Rides

In Walibi Holland geniet je van meer dan 30 spectaculaire attracties. Of je nu helemaal gek bent van onze achtbanen of het juist liever iets rustiger aandoet, wij hebben voor ieder wat wils! Gebruik het handige filter om te bepalen welke attracties voor jou geschikt zijn.

UNTAMED

Klaar voor een ongetemde, ruige en sensationele ride? Ervaar dan nu de rit van je leven in onze gloednieuwe ‘hybrid’ achtbaan, UNTAMED. Deze ride heeft een stalen track met een houten skelet, wat een geweldige rit garandeert. 100% HARDGAAN dus!
Sensational
> 1,20 m

Goliath

Goliath is de hoogste en langste achtbaan van de Benelux. Nadat je een hoogte van 46 meter hebt bereikt, raas je met een topsnelheid van 106 kilometer per uur over de baan. Ben jij klaar voor maximale airtime?
Thrilling
> 1,40 m

Lost Gravity

Lost Gravity: de extreme ride die je meeneemt naar een plek waar de zwaartekracht zoek is. Wat ooit boven was, is nu onder en wat ooit onder was is nu boven. Zet je schrap voor intense bochten, maximale airtime en 2 inversies. Benieuwd of jij Lost Gravity aan kan?
Thrilling
> 1,40 m

Condor

Condor neemt je mee in haar klauwen voor een duizelingwekkende vlucht. Hangend aan de onderkant van de baan, vliegen je benen door de lucht en zoeft de grond onder je door.
Thrilling
> 1,40 m

Blast

In deze grote gondel kom je voor verrassende bewegingen te staan. Voor- en achterwaarts over de kop… Weet jij nog wat onder en boven is?
Thrilling
> 1,40 m

Space Shot

Space Shot maakt je tot een echte astronaut. 3,2,1... daar ga je de ruimte in. Je wordt gelanceerd tot 60 meter hoogte, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht. Vervolgens in vrije val weer terug naar beneden.
Sensational
> 1,20 m

Splash Battle

Bereid je voor op een boottocht langs geisers, watervallen en tunnels. Iedereen beschikt over een eigen waterkanon waarmee je verschillende doelen, zoals de waterval, kunt uitschakelen. Minimale lengte is voor de attractie 90 cm (onder begeleiding). Vanaf 120 cm zelfstandig.
Fun
> 0,90 m

Speed of Sound

De achtbaan ‘Speed of Sound’... spectaculairder dan ooit. De achtbaan waarin muziek wordt gedraaid. Eenmaal in de trein word je klaargestoomd voor de muzikale rit van jouw leven. Een rit om nooit te vergeten!
Sensational
> 1,20 m

Xpress: Platform 13

Xpress: Platform 13 is een echte snelheidsduivel. Met spanning zit je te wachten op wat komen gaat en dan… uit het niets word je gelanceerd. Binnen 3 seconden bereik je een snelheid van 90 km/h.
Thrilling
> 1,20 m

Crazy River

In deze waterachtbaan van maar liefst 524 meter maak je een wilde tocht over het water in een boomstam. Crazy River is een must voor elke avonturier. Minimale lengte voor deze attractie is onder begeleiding 90 cm. Vanaf 120 cm zelfstandig.
Exciting
> 0,90 m

El Rio Grande

Het water neemt je mee door bochten en watervallen. Deze waterattractie móet je meepakken tijdens je dagje uit in het pretpark Walibi Holland.
Fun
> 0,90 m

Le Tour des Jardins

In blinkende oldtimers rijd je door een prachtige Franse tuin met uitzicht op de Boulevard de Paris. Heb je nog geen rijbewijs? Geen probleem. Iedereen van jong tot oud mag deze oldtimers besturen. Tot 120 cm onder begeleiding, vanaf 120 cm zelfstandig.
Fun
> 1,20 m

La Grande Roue

Een eyecatcher in de skyline van Flevoland! Het 45 meter hoge reuzenrad geeft een prachtig uitzicht over het Veluwemeer en het park. Een ideaal moment om te bepalen wat je volgende attractie wordt. Tot 140 cm onder begeleiding, vanaf 140 cm zelfstandig.
Fun
> 1,40 m

Pavillon De Thé

Hier heb je een sterke maag nodig, want je blijft ronddraaien totdat de theekopjes voor je ogen gaan dansen! Geschikt voor het hele gezin. (Behalve dan diegenen met een zwakke maag…) De minimale lengte van deze attractie is onder begeleiding 90 cm. Vanaf 120 cm zelfstandig.
Fun
> 0,90 m

Walibi Express

Laat je vervoeren door Walibi Express en ontdek op je gemak Walibi Holland. Een heerlijk rondje in het treintje om zo lekker om je heen te kijken. De afwisseling tussen een rustige attractie als de Walibi Express en een snelle, hoge als de Goliath is superleuk! Dit wil je toch niet missen? Kom dan naar het pretpark Walibi Holland! Tot 120 cm onder begeleiding.
Fun
> 1,20 m

NeuroGen

NeuroGen is een intense virtual reality (VR) attractie. Door middel van videobeelden onderga je een intense trip door het menselijk brein.
Thrilling

Drako

Durf je al in een achtbaan, maar ga je liever niet over de kop? Dan is de te gekke Drako echt iets voor jou! Deze achtbaan zonder loopings en kurkentrekkers, maar met verrassende heuvels en bochten is dé familie-attractie in het pretpark Walibi Holland. Dus neem je familie, vrienden en vriendinnen mee naar Walibi Holland. Dit wordt HARDGAAN in het te gekke pretpark! De minimale lengte is onder begeleiding 90 cm. Vanaf 120 cm zelfstandig.
Fun
> 0,90 m

The Tomahawk

Heen en weer, heen en weer … en nog een keer. Vooral de versnellingen zorgen voor een “adrenaline kick”. Stap in “The Tomahawk” en je weet even niet meer wat rechts en links is.
Sensational
> 1,20 m

Fibi’s Bubble Swirl

Fibi neemt je mee op een ballonvaart. Niet te hoog en toch in een echte luchtballon. Dein lekker mee en geniet ervan om even een stoere ballonvaarder te zijn! Tot 105 cm onder begeleiding.
Kids
> 1,05 m

W.A.B World Tour

Stap in de trein en bekijk op je gemakje Walibi Play Land. Vergeet onderweg niet even naar de mensen te zwaaien. Een te gekke attractie om lekker te zitten en om je heen te kunnen kijken. Dat is eens wat anders dan de hoge achtbanen. Zo is er in dit pretpark voor ieder wat wils. Het wordt een te gekke dag! Tot 105 cm onder begeleiding.
Kids
> 1,05 m

Zenko’s Graffiti Shuttle

Zweef van boven naar beneden in Zenko's Graffity Shuttle, maar kijk uit, want met die gekke Zenko weet je 't maar nooit! Voor je het weet ben je duizelig! Deze attractie is écht spannend! Samen met jouw vrienden en familie heb je een te gekke dag in dit pretpark. Tot 120 cm onder begeleiding.
Kids
> 1,20 m

Haaz’ Garage

Rondrijden in een stoere truck, dat is de beste manier om Walibi Play Land te verkennen. Je zit heel hoog en kunt dus alles goed zien! Tot 105 cm onder begeleiding
Kids
> 1,05 m

Walibi’s Fun Recorder

Stap in een van de auto’s en draai gezellig een rondje mee. 200% fun! Dat wordt lachen! Naast de vele achtbanen beschikt het pretpark Walibi Holland over andere te gekke attracties, zoals de Fun Recorder. Dit wordt een te gekke dag weg samen! Tot 105 cm onder begeleiding.
Kids
> 1,05 m

Squad’s Stunt Flight

Ben je gek op vliegtuigen en wil je graag piloot worden? Kom dan naar Squad's Stunt Flight. Je vliegt zo hoog dat je boven iedereen uitkomt! Te gek, toch? Er is voor ieder wat wils in het pretpark Walibi Holland. Voor ieder familielid wordt het een superleuke dag weg! Minimale lengte is 90 cm.
Kids
> 0,90 m

Spinning Vibe

Draai in het rond. Sneller en sneller. Ga net zo lang door totdat je dubbelziet! Deze attractie is best eng, een attractie voor echte waaghalzen dus! Durf jij er samen met je vrienden en familie in? Dan wordt het een te gekke dag in het pretpark! Minimale lengte 120 cm.
Exciting
> 1,20 m

Super Swing

Zweef hoog in de lucht met je armen wijd. Kom los van de aarde en voel je zo vrij als een vogel! De minimale lengte voor deze attractie is onder begeleiding 100 cm. Vanaf 120 cm zelfstandig.
Exciting
> 1,00 m

Merrie Go’Round

Als je ergens nooit genoeg van krijgt dan is het wel een ritje op de barokke Italiaanse paarden van deze klassieke draaimolen. Een te gekke attractie voor de jonge pretparkbezoekers onder ons. Sla je de hoge, grote, snelle achtbanen liever over? Dat kan! Kom dan een ritje maken in de Merrie Go'Round. Het wordt een superleuke dag in het pretpark Walibi Holland! Tot 120 cm onder begeleiding van een volwassene.
Kids
> 1,20 m

Mini Taxi’s

Wil je graag autorijden, maar heb je nog geen rijbewijs? Grijp dan nu je kans in de mini taxi's en bots erop los. Wedden dat je in een deuk ligt? Naast alle achtbanen is dit een te gekke attractie! Zo heb je samen met familie en vrienden een geweldig dagje uit in het leukste pretpark: Walibi Holland! Minimale lengte is 105 cm, maximale lengte is 150 cm.
Fun
> 1,05 m

Los Sombreros

Duizelingwekkend spektakel in Los Sombreros. In Mexicaanse hoeden draai je heftig in het rond. Dacht je dat Sombreros vooral dienen om een lekker middagdutje onder te houden? Daar denk je na een ritje in Los Sombreros wel anders over! De minimale lengte voor deze attractie is onder begeleiding 100 cm. Vanaf 120 cm zelfstandig.
Exciting
> 1,00 m

Tequila Taxi’s

Je bent King of the road! Stevig op anderen knallen zonder brokken te maken. In deze botsauto's is het ouderwets genieten! Minimale lengte 140 cm.
Exciting
> 1,40 m

Space Kidz

Schiet de ruimte in met Space Kidz. Bijna net zo stoer als Space Shot, maar dan iets minder eng. Hier ben je een echte astronaut! Dit is toch een te gekke attractie voor jou en je familie en vrienden? Dit wordt een superleuke dag in het pretpark! De minimale lengte voor deze attractie is onder begeleiding 90 cm. Vanaf 105 cm zelfstandig.
Fun
> 0,90 m

G-Force

Neem plaats in een groot ronddraaiend wiel. Je gaat zitten en binnen no-time zit je ondersteboven. Heb jij wel eens van G-kracht gehoord? Stap in de G-Force en je bent er zelf onderdeel van. De minimale lengte is 120cm (onder begeleiding). Vanaf 140cm zelfstandig.
Sensational
> 1,20 m

Skydiver

Altijd al willen weten hoe het voelt om een vogel te zijn? Maak dan een duikvlucht in Skydiver. Je wordt 54 meter omhoog getakeld en dan… val je naar beneden met een snelheid van 120 km/h. Of je nu alleen gaat, met z’n tweeën of met z´n drieën. Eén ding is zeker… de adrenalinekick vergeet je nooit meer. Check hier alle regels.
Thrilling
> 1,55 m

Merlin’s Magic Castle

Ken je Merlijn de tovenaar al? Kom op bezoek in zijn kasteel en je zal versteld staan van zijn toverkunsten. Je treedt zijn laboratorium binnen en in een mum van tijd staat alles op z’n kop! Door zijn toverkunsten kun je de vloer en het plafond niet meer van elkaar onderscheiden. Minimale lengte voor deze attractie is 90 cm (onder begeleiding). Vanaf 120 cm zelfstandig.
Exciting
> 0,90 m
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Walibi Holland heeft meer dan 30 spectaculaire rides

Bij Walibi Holland denk je misschien al gauw aan achtbanen. Die hebben we natuurlijk ook, maar op het park vind je ruim 30 spectaculaire attracties. Dus of je nu verliefd bent op het gevoel van een looping of liever met je hele gezin een wildwater-avontuur beleeft, Walibi Holland heeft het allemaal!

Hoe lang moet ik zijn voor een bepaalde attractie?

Deze vraag krijgen we regelmatig van ouders met jonge kinderen. Het antwoord hierop is voor iedere attractie anders.

Voor de meeste rides in Walibi Holland geldt een minimale lengte. Hiermee garanderen we de veiligheid van onze bezoekers. We kunnen hierop dan ook geen uitzondering maken. Via het filter aan de bovenkant van deze pagina sorteer je onze attracties eenvoudig op lengte. Zo zie je snel hoe lang je moet zijn voor een bepaalde ride.

Benieuwd naar de wachttijden?

Download dan onze vernieuwde Walibi App!