Skip to main content
Menu
Tickets
Walibi abonnement

Walibi abonnement

Een heel seizoen onbeperkt naar Walibi Holland met een Walibi abonnement voor jou, je vrienden of je familie!

Kom eindeloos HARDGAAN met je Walibi abonnement samen met je vrienden of familie. In Walibi Holland vind je 6 spectaculaire achtbanen. Wat dacht je bijvoorbeeld van UNTAMED, onze hybrid achtbaan van hout en staal? Of Goliath, de hoogste én de langste achtbaan van Nederland? Er zijn meer dan 30 spectaculaire attracties voor jong én oud! Beleef spannende en rustige attracties. Zo is er voor ieder wat thrills in Walibi Holland. En of je nu een paar uurtjes komt, een hele dag of meerder dagen achter elkaar, het kan allemaal met je Walibi abonnement. Je krijgt daarnaast ook nog leuke andere voordelen voor binnen en buiten het attractiepark! Zo krijg je korting op eten en drinken en tot 50% korting op andere pretparken en dierentuinen. Voor kinderen t/m 2 jaar is het abonnement gratis. Bekijk hier snel alle verschillende Walibi abonnementen en welk abonnement het beste bij jou past! 

Voordelen abonnement

Naast dat je met je Walibi abonnement een heel seizoen onbeperkt Walibi Holland kan bezoeken, zijn er nog een tal van andere voordelen met je abonnement binnen en buiten het attractiepark! Zo heb je bijvoorbeeld: 

  • Onbeperkt toegang tot Walibi Holland op reguliere dagen en Halloween Spooky Days-only dagen; 
  • Twee keer gratis toegang tot Halloween Fright Nights;
  • Twee keer gratis toegang tot Bright Nights 2024/2025; 
  • 10% korting op merchandise, eten en drinken. Met uitzondering van betaalde attracties en alcohol. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen; 
  • Leuke en exclusieve nieuwsbrieven vol met leuke (win)acties en extra voordelen; 
  • Tot 50% korting op andere attractieparken en dierentuinen.
Familie in Walibi Holland bij Sunset Shop

Abonnement Halloween Fright Nights plus

Ben jij een echte Halloween-freak en wil je vaker dan twee keer Halloween Fright Nights bezoeken? Dan is het mogelijk om een abonnement Halloween Fright Nights plus aan te schaffen. Hiermee kan je onbeperkt gruwelijk genieten van Halloween Fright Nights. 

Halloween Fright Nights - Abonnement Halloween Fright Nights plus

Voorwaarden abonnementen

Bekijk hier alle voorwaarden van het Walibi-abonnement voor het seizoen 2023.