Skip to main content
Menu
Tickets
Xpress Platform 13

Walibi Pass

Een seizoen onbeperkt naar Walibi Holland!

In Walibi Holland vind je de hoogste én de langste achtbaan van Nederland, Goliath. Maar ook de allernieuwste: UNTAMED! Zeg je achtbanen, dan zeg je Walibi. Met 12 spectaculaire attracties beleef je een intens dagje uit. Doe je het liever iets rustiger aan? Dat kan ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van Crazy River, Super Swing of El Rio Grande? Koop een Walibi Pass voor een heel seizoen HARDGAAN!

Alle voordelen

  • Geldig tijdens reguliere openingsdagen tijdens seizoen 2020;
  • Toegang tot onze evenementen Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days. Overige evenementen zijn uitgesloten;
  • Tijdens het seizoen ontvang je per e-mail verschillende leuke acties exclusief voor abonnementhouders. Ook houden we je op de hoogte van eventuele aanvullende voordelen voor jou als abonnementhouder! Bekijk je exclusieve kortingen hier.

Korting in Walibi Holland

  • Op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 10% korting op Horeca en Retail m.u.v. betaalde attracties, sigaretten en alcohol. De korting is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen binnen Walibi Holland.

Korting op andere parken

Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de deelnemende parken besloten dat de korting op tickets voor andere parken komt te vervallen.

 

Voorwaarden

Bekijk alle voorwaarden van de Walibi Pass en lees meer informatie over de kortingen in Walibi Holland en andere parken.