Ga naar de hoofdinhoud

Case: Venko organiseert KAM dagen in Walibi Holland

Bij Venko staat veiligheid voorop.

Om medewerkers hiervan bewust te maken en houden is één van Venko’s initiatieven de jaarlijkse Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) dagen. Verdeeld over drie dagen worden de medewerkers van Venko uitgenodigd voor een leuke, maar vooral informatieve dag waar veiligheid het hoofdthema is. Dit jaar koos Venko voor Walibi Holland als locatie.

Venko voorziet daar momenteel drie achtbanen van een nieuwe verflaag, zodat deze er 14 april, wanneer het park opent, weer strak bij staan.

Mark Boer, HSEQ Manager van Venko: "Door deze opdracht van Walibi kwamen achter de mogelijkheid om in het Bizniz center presentaties te houden. In samenwerking met Walibi hebben we een programma opgesteld waarin ook Walibi medewerkers een rol hadden. Door deze actieve medewerking, de top catering en mooie locatie is het een zeer geslaagde dag geworden en kan ik dit aan een ieder aanbevelen. Walibi bedankt!"

Uitdaging

De uitdaging bij het organiseren van een evenement voor dit grote aantal personen lag in het feit dat het niet alleen een informatieve maar ook een actieve dag moest zijn met verschillende sprekers en trainers. Walibi Holland opperde de mogelijkheid om in diverse zalen scenario’s te bespreken en te oefenen. Er werden een aantal van casussen bij een attractie geoefend waarin veiligheid centraal staat. Ook de integrale veiligheidsaspecten van Walibi Holland kwamen zo tijdens deze dag aan bod.

Sales Walibi Holland
sales@walibiholland.nl
+31 (0)321 32 99 99

 

Foto: achtbaan Goliath.

Download Walibi App