Skip to main content
Menu
Tickets
Corporate Benefits

Corporate Benefits

Met Corporate Benefits overnachten in Walibi Village

Reserveren in Walibi Village

Via onderstaand formulier kun je op basis van beschikbaarheid een reserveringsaanvraag plaatsen voor een verblijf in Walibi Village. Je ontvangt binnen twee werkdagen of je reserveringsaanvraag geaccepteerd is. Het kan zijn dat een door jou gekozen datum volgeboekt is. Je ontvangt dan een bericht van Walibi Village met de vraag een andere aankomstdatum te selecteren.

Het is niet mogelijk telefonisch een reserveringsaanvraag te plaatsen of informatie over de beschikbaarheid op te vragen.

Verblijf- en aankomstdata

Met je unieke code van Corporate Benefits kun je een verblijf boeken in de periode van 7 april tot en met 1 oktober. In deze periode wordt er onderscheid gemaakt tussen laag en -hoogseizoen. 

Laagseizoen:

  • 7 april t/m 7 juli 2023
  • 1 september t/m 1 oktober 2023

Hoogseizoen:

  • 8 juli t/m 31 augustus 2023
Beschikbaarheid juni en juli
Beschikbaarheid augustus en september

Huisje voor 4 personen

Een zeer comfortabel 4-persoons huisje waar je heerlijk kunt ontspannen na een spectaculaire dag in Walibi Holland. In het knusse huisje vind je alles wat je nodig hebt: vier comfortabele bedden, een fijne badkamer en een gezellige zithoek. ’s Ochtends zet je een heerlijke verse kop koffie voor een goede start van de dag. Klaar om weer het park op te gaan!

Huisje voor vier personen

Huisje voor 7 personen

De zevenpersoons huisjes in Walibi Village zijn ideaal voor grote gezinnen en vriendengroepen. Na een dagje Walibi heerlijk bijkomen in jullie comfortabele bungalow, met diverse faciliteiten handig om de hoek. Neem plaats in ons restaurant, plons in het zwembad of speel een potje pool in de gezellige lounge. Dat noemen wij HARD CHILLEN.

Huisje voor 7 personen

Reserveren / informatie-aanvraag Walibi Village

Bekijk de openingskalender om te zien of Walibi Holland geopend is op je voorkeursdatum. Vul vervolgens het formulier in om je verblijf naar Walibi Village te reserveren.

 

Persoonlijke informatie

Adresgegevens

Gegevens aanvraag / reservering

Let op! Kijk voor beschikbare aankomstdagen bij beschikbaarheid.  
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.