Ga naar de hoofdinhoud
Family bij Walibi Holland

Corporate Benefits

Met Corporate Benefits overnachten in Walibi Village

Reserveren in Walibi Village

Via onderstaand formulier kun je op basis van beschikbaarheid een informatieaanvraag doen voor een verblijf in Walibi Village. Je ontvangt binnen twee werkdagen of de door jou gekozen datums beschikbaar zijn. Het kan zijn dat een door jou gekozen datum volgeboekt is. Je ontvangt dan een bericht van Walibi Village met de vraag een andere aankomstdatum te selecteren.

Het is niet mogelijk telefonisch een informatie aanvraag te plaatsen of informatie over de beschikbaarheid op te vragen.

LET OP: Een verblijf in Walibi Village dat je boekt via Corportate Benefits is ALTIJD ZONDER TICKETS, je kunt een unieke code opvragen bij Corporate Benefits en jouw unieke code kun je dan hier verzilveren.

Verblijf- en aankomstdata

Met je unieke code van Corporate Benefits kun je een verblijf boeken in de periode van 7 april tot en met 1 oktober. In deze periode wordt er onderscheid gemaakt tussen laag en -hoogseizoen. 

LaagseizoenHoogseizoen
30 maart t/m 30 juni 20241 juli t/m 31 augustus 2024
1 september t/m 29 september 2024 

Bekijk de beschikbaarheid

april_mei_2024
juni-juli_2024
Augustus-september_2024

Zwart = Beschikbaar

Grijs = Gesloten / Volgeboekt

Family bij Walibi Holland

HUISJE VOOR 4 PERSONEN

Een zeer comfortabel 4-persoons huisje waar je heerlijk kunt ontspannen na een spectaculaire dag in Walibi Holland. In het knusse huisje vind je alles wat je nodig hebt: vier comfortabele bedden, een fijne badkamer en een gezellige zithoek. ’s Ochtends zet je een heerlijke verse kop koffie voor een goede start van de dag. Klaar om weer het park op te gaan!

Prijzen 4-persoons huisje

walibi Holland 8p.

HUISJE VOOR 8 PERSONEN

De acht-persoons huisjes in Walibi Village zijn ideaal voor grote gezinnen en vriendengroepen. Na een dagje Walibi heerlijk bijkomen in jullie comfortabele bungalow, met diverse faciliteiten handig om de hoek. Neem een plons in het zwembad of speel een potje pool in de gezellige lounge. Dat noemen wij HARD CHILLEN.

Prijzen 8-persoons huisje

Reservering-aanvraag Walibi Village

Bekijk de openingskalender om te zien of Walibi Holland geopend is op je voorkeursdatum. Vul vervolgens het formulier in om te informeren of jouw datums nog beschikbaar zijn.

Persoonlijke informatie
Adresgegevens
Gegevens aanvraag / reservering

Let op! Kijk voor beschikbare aankomstdagen bij beschikbaarheid.

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.