Skip to main content
Menu
Tickets
Maatregelen COVID-19

Maatregelen COVID-19

op het park

Aangepaste regels om verspreiding van COVID-19 te voorkomen

We doen alles aan om jou een fantastische dag uit te bezorgen. Daarom hebben we op het park diverse maatregelen getroffen om jou en alle andere bezoekers te laten genieten van onze attracties terwijl we ervoor zorgen dat dit op een veilige manier gebeurt. Op deze pagina lees je over deze maatregelen. Zo kun je bijvoorbeeld niet meer in een wachtrij plaatsnemen, maar moet je je plek reserveren in een virtuele wachtrij. Ook hangen er op bepaalde punten bordjes en iconen die je strikt op moet volgen, zodat we met zijn allen de hygiëneregels opvolgen. Alleen zo kan Walibi Holland open blijven. 

Veilig Samen Uit

Walibi Holland is onderdeel van de Club van Elf, Nederlands grootste dagattracties. In samenwerking met de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen hebben we een aantal garanties opgesteld onder de naam Veilig Samen Uit. Doordat we deze maatregelen zeer strikt naleven, zorgen we ervoor dat jouw dagje uit veilig verloopt!

 

Coronatoegangsbewijs verplicht tijdens Halloween

Na de laatste persconferentie werd duidelijk dat het coronatoegangsbewijs niet verplicht is voor doorstroomlocaties. Op basis van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid heeft Walibi na afstemming met de Gemeente Dronten dus vervolgens besloten dat een coronatoegangsbewijs tijdens Halloween in Walibi Holland niet aan gasten gevraagd zal worden. De Gemeente heeft deze beslissing afgelopen vrijdag teruggedraaid. De Gemeente is van mening dat een aantal locaties in het park niet kan worden gekenmerkt als doorstroomlocatie. Met als gevolg dat een coronatoegangsbewijs wél noodzakelijk is om toegang te krijgen tot het park. Dit betekent dat wij onze gasten moeten vragen om een coronatoegangsbewijs te tonen bij bezoek aan Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights of Halloween Spooky Days in de maand oktober.

Heb je vragen over Halloween Fright Nights 2021, het coronatoegansbewijs of iets anders? Bekijk dan de veelgestelde vragen hier. Wil je uitleg over het coronatoegangsbewijs? Klik dan op de onderstaande button.

Blijf thuis bij klachten

Heb je klachten die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus? Kom dan niet naar het park, maar blijf thuis. Zo voorkom je verspreiding van het virus. Blijf thuis als je:

  • Verkouden bent of griep hebt;
  • Milde verkoudheidsklachten hebt, zoals snotteren, hoesten, keelpijn en/of koorts;
  • Huisgenoten hebt die verkouden zijn of koorts hebben;

Houd je aan de hygiëneregels

Op het park dien je je aan dezelfde regels te houden als thuis of op straat.

  • Moet je niezen of hoesten? Doe dit dan in je elleboog;
  • Snuit je neus in een papieren zakdoek en gooi deze direct weg;
  • Was regelmatig je handen. Doe dit minimaal 20 seconden.

Regels in shops en restaurants

In shops en restaurants gelden de volgende regels:

  • Met cash betalen is mogelijk, maar gebruik zoveel mogelijk je pinpas of betaal contactloos;
  • Bezoek onze winkels zoveel mogelijk alleen;
  • Raak alleen de producten aan die je ook daadwerkelijk koopt;

Tot slot

We vragen je om bovenstaande regels op te volgen. Alleen zo kunnen we jouw veiligheid en die van ons personeel garanderen. Volg daarom altijd de aanwijzingen van ons personeel op! Doe je dit niet, dan word je hierop aangesproken.

 

Heb je vragen over het bestellen van tickets of over je abonnement? Bekijk de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop op onze FAQ-pagina over het COVID-19-virus.