Ga naar de hoofdinhoud

Ontmoet Paraduze!

Ontmoet Paraduze tijdens Walibi Play 2024

Ook dit jaar zal Paraduze aanwezig zijn bij Walibi Play. Op vrijdag 3 mei kun je kijken naar zijn game skills en misschien mag je wel tegen Paraduze spelen op Main Stage. 

Koop hier je tickets voor Walibi Play en maak kans op een ritje in UNTAMED met Paraduze! Natuurlijk mag je ook nog iemand meenemen.

Ontmoet Paraduze tijdens Walibi Play.

Openingstijden

Walibi Play is geopend op 3, 4 en 5 mei van 10:00 tot 18:00 uur. Naast dat er op het park allemaal populaire games te vinden zijn, kun je ook genieten van alle spectaculaire attracties! 

Speel samen met je ouders games tijdens Walibi Play.

Voor wie is Walibi Play?

Walibi Play is voor families met kinderen én ouders die gek zijn op gamen. Er zijn genoeg games te vinden voor jonge kinderen vanaf 6 jaar, gevorderde tieners en stoere papa's en mama's. 

Kom naar het gamefestival voor jong en oud!

WAT IS HET GAMEFESTIVAL WALIBI PLAY?

Speel samen je favoriete games, ga op avontuur in de attracties én ontmoet jouw gamehelden! Beleef samen met je gezin of beste vrienden hét gamefestival Walibi Play op 3, 4 en 5 mei.

Met meer dan 15 te gekke games én 3 gamelegendes is er tijdens deze editie van Walibi Play genoeg te beleven. Kijk hoe jouw kinderen de strijd aangaan in Fortnite, laat je beste danspasjes zien tijdens een Just Dance battle óf herbeleef jouw go-to game van vroeger op één van onze retro arcade consoles!

Ga de talloze uitdagingen aan, win te gekke prijzen en kom een kijkje nemen bij jouw favoriete gameheld. Is dat voor jou MeisjeDjamila, Paraduze of toch de enige echte Milan Knol? En er is nog veel meer te beleven!

Tijdens Walibi Play stap je met het gezin in de unieke omgeving van je kind, terwijl je samen de grenzen opzoekt in meer dan 40 spectaculaire attracties voor jong en oud. Dat wil je toch niet missen? 


Let op: via onderstaande link verlaat je deze actiepagina. Wil je kans maken op de te gekke winactie van jouw favoriete gamelegende? Zorg dat je hier dan weer terugkomt om je tickets te kopen. Want alleen dan maak je kans!