Ga naar de hoofdinhoud

Persbeleid

Hieronder lees je alles over het persbeleid van Walibi Holland

Opnames

Wat leuk dat je interesse hebt in het maken van opnames in Walibi Holland. Het maken van (professionele) beeld- en/of geluidsopnames is toegestaan mits je hiervoor toestemming hebt gekregen van de Pers & PR medewerker van Walibi Holland. Stuur hiervoor je aanvraag en contactgegevens naar pers@walibiholland.nl. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk bekeken en beantwoord.

Bloggen/vloggen

Walibi Holland is natuurlijk een leuke plek om een blog/vlog over te maken. Bloggers en vloggers zijn altijd van harte welkom in Walibi Holland. Om de veiligheid & privacy van onze gasten en medewerkers te waarborgen, is er een aantal regels opgesteld waaraan jij je als blogger/vlogger aan dient te houden:

  • Met het betreden van het park ga je akkoord met onderstaande regels én het parkreglement van Walibi Holland.
  • Walibi Holland kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel als direct gevolg van opnames voor, tijdens als na de opnames.
  • Het is toegestaan om opnames te maken op de reguliere paden in het park Walibi Holland.
  • Het is niet toegestaan dat je achter de schermen van Walibi opnames maakt.
  • Het is niet toegestaan om ongevraagd een medewerker van Walibi Holland in beeld te brengen
  • Je mag geen onride video’s maken in de attracties zonder goedkeuring of begeleiding door een medewerker van Walibi Holland. Wanneer je zonder toestemming en/of begeleiding onride video’s maakt, word je van het park verwijderd.
  • Negatieve uitingen over het park, de attracties en/of personeel worden niet gewaardeerd.
  • Wanneer de medewerkers van Walibi Holland tijdens je bezoek aan het park zien dat je je niet aan bovenstaande regels houdt, word je van het park verwijderd.

Heb je een gaaf idee voor jouw blog/vlog waarmee je buiten de reguliere paden of in bepaalde attracties wilt opnemen? Dan mag dit alleen onder begeleiding van een werknemer van Walibi Holland die hiervoor bevoegd is. Stuur je verzoek en contactgegevens naar pers@walibiholland.nl. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk bekeken en beantwoord.

Interviews

Bij Walibi Holland staan we open voor het geven van interviews. Wil jij een interview afnemen met een medewerker van Walibi Holland? Neem hiervoor dan contact op met onze Pers & PR medewerker via pers@walibiholland.nl. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk bekeken en beantwoord.   

Publicaties & rechten

De informatie, tekst, afbeeldingen, foto’s, illustraties, logo’s, beelden, geluidsmateriaal en ander materiaal op de website van Walibi Holland, alsmede de vormgeving van de website zijn beschermd onder de Auteurswet, merkenwetgeving en andere toepasselijke wetgeving. Behoudens wettelijke uitzonderingen mag niets van deze website worden verveelvoudigd (waaronder ‘framing’ mede wordt begrepen), aan derden ter beschikking gesteld of openbaar gemaakt, op welke wijze dan ook, zoals via internet, druk, film of fotografie, zonder voorafgaande toestemming van Walibi Holland. Het opvragen en bekijken van de website en het maken van prints voor eigen individueel gebruik is toegestaan binnen de in de toepasselijke wetgeving aangegeven grenzen. Voor het aanbrengen van een hyperlink naar (enige pagina op) deze website is de voorafgaande toestemming van Walibi Holland nodig. Deze wordt doorgaans gegeven, tenzij de inhoud, uitstraling of reputatie van de gastsite zich naar het oordeel van Walibi Holland slecht verdraagt met de naam en reputatie van Walibi Holland, haar diensten en producten of de inhoud van haar website.

Meer informatie

Wil je een interview afnemen, extra beeldmateriaal opvragen of wil je graag meer informatie over Walibi Holland? Neem dan contact op met:

T.a.v. Pers & PR
Walibi Holland
Spijkweg 30
NL - 8256 RJ Biddinghuizen


E-mail     : pers@walibiholland.nl

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!