Skip to main content
Menu
Tickets

UNIEKE KANS!

Win een volledige AUTOWRAPPING! 

Doe mee en wie weet bestickeren we de auto van je ouders binnenkort helemaal met jouw tekening. Hoe tof is dat? Verander de auto van je ouders in een stoere off-road auto, win een complete auto make-over én een familie abonnement voor het hele gezin. Rijd deze zomer in jullie auto naar Walibi en parkeer als een echte V.I.P. helemaal vooraan. Deze kans wil je toch niet missen?!

Houd je meer van een dirtbike, een stoere quad of een te gekke dakar auto? Groen, bruin of pimpelpaars. Maak je auto precies zoals jij het wil.

Hoe kan ik winnen?

Mail je tekening voor 15 mei naar marketing@walibiholland.nl of stuur hem via de post naar 
Walibi Holland t.a.v. Marketing
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Voorwaarden

  • Lever de tekening uiterlijk 15 mei 2023 in bij Walibi Holland. Dit kan met de post of via de mail d.m.v. een scan of foto.
  • Met het inleveren van de tekening geef je toestemming voor het gebruik van de ingevulde gegevens tbv de tekenwedstrijd.
  • De winnaar wordt na 15 mei 2023 gekozen. We nemen z.s.m. contact op met de winnaar via de ingevulde contactgegevens. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens achterlaat. 
  • De winnaar wint een familieabonnement en een gehele wrapping van de auto van zijn of haar ouders incl. VIP parkeren.
  • Het familieabonnement is geldig voor max. 5 personen tijdens seizoen 2023. Het abonnement is geldig voor één of twee ouders plus ongehuwde thuiswonende kinderen onder de 21 jaar.
  • De wrapping wordt in overleg met de winnaar ingepland bij een door Walibi gekozen partij. De winactie is incl. het verwijderen van de wrapping aan het einde van het seizoen 2023.
  • Het VIP parkeren houdt in dat de winnaar met een vooraf gemaakte reservering gratis vooraan op de parkeerplaats van Walibi kan parkeren, zolang de auto gewrapped is.

Download hier je kleurplaat

Doe mee en download de kleurplaat hier.