Skip to main content
Menu
Tickets
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je bezoek aan Walibi Holland, het kopen van online tickets of overnachten in Walibi Village? Lees hier enkele veelgestelde vragen. Klik op een van de drie FAQ's onderaan de pagina voor een antwoord op de meestgestelde vragen.

Waar koop ik mijn tickets voor Walibi Holland?

Tickets voor Walibi Holland kun je op openingsdagen aan de kassa kopen, maar het makkelijkst is om deze vooraf online te kopen.* Ga hiervoor naar de pagina Tickets. Wist je dat je altijd korting krijgt als je je tickets voor Walibi online koopt?

*Momenteel zijn tickets voor Walibi Holland alleen online beschikbaar.

Kan ik mijn ongebruikte tickets in het nieuwe seizoen gebruiken?

Nee, ongebruikte tickets van vorig seizoen(en) verliezen hun geldigheid en zijn dan ook niet inwisselbaar in het nieuwe seizoen. Verlopen tickets zijn ook niet inwisselbaar tegen contant geld.

Waar is de locatie voor halen en brengen?

Om iemand af te zetten of op te halen bij Walibi Holland, rijd je de hoofdparkeerplaats op via de halen & brengen-rijstrook. Je ontvangt een parkeerticket waarmee je binnen een uur gratis kan uitrijden. Volg de instructies op de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Kan ik in de buurt van Walibi overnachten?

Ja, in Walibi Village kun je overnachten in een van de comfortabele huisjes. Het vakantiepark heeft 4-, 7- en 8-persoons huisjes. Voor grote groepen is er een 16-persoons villa te huur. Bekijk de pagina Walibi Village voor informatie en beschikbaarheid.

Welke attracties zijn er gesloten als ik naar Walibi Holland kom?

Om alle attracties goed te laten werken, is er soms onderhoud nodig. Het zou jammer zijn als jouw favoriete attractie net gesloten is als je naar het park wilt komen. Daarom kan je hier een actueel overzicht vinden van alle attracties die momenteel of binnenkort voor een wat langere periode gesloten zijn. *

*Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.