Veiling van unieke Robin Hood items!

In Walibi Holland wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van onze nieuwe ride, Untamed. De basis van deze hybrid coaster is de oude Robin Hood; het houten skelet wordt namelijk voorzien van een stalen track. Aangezien niet alle onderdelen van Robin Hood hergebruikt kunnen worden, hebben we besloten om deze op zaterdag 16 maart te veilen voor het goede doel! De opbrengst zetten we, samen met Stichting Opkikker, in om zieke kinderen en hun families een onvergetelijke dag in Walibi te bezorgen!

Wat gaan we veilen?

Tijdens de veiling kun je bieden op bijzondere items van Robin Hood. Kleine items, zoals een loopwiel, een liftkettingschakel en een heupbeugel, maar ook hele grote items, zoals de doelschijf van Sherwood Forest en het entreebord. We veilen zelfs een six-seater van de trein! Op deze pagina vind je het programma van de veilingdag en alle items die we gaan veilen. Ben jij erbij op 16 maart?

Schrijf je nu in, want vol = vol!

Was jij een grote Robin Hood-fan? Schrijf je dan nú in via het formulier op deze pagina. Wie weet loop jij op zaterdag 16 maart dan wel weg met een uniek Robin Hood-item!

Let op: voor deze veiling zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom alleen in als je mee wil bieden, zodat we iedereen een eerlijke kans kunnen geven om een onderdeel van Robin Hood te bemachtigen.

Schrijf je nu in voor de veiling!

We hebben maar een beperkt aantal plekken voor de Robin Hood-veiling, dus schrijf je snel in!

Bekijk het overzicht van alle veilingitems

Tijdens de veiling worden veel verschillende items geveild, zoals een blok hout en een bout uit de constructie, een heupbeugel, een liftkettingschakel, het entreebord en zelfs een six-seater van Robin Hood.

Download hier de PDF met alle veilingitems en check alvast waar jij op wilt gaan bieden!

 

Jouw winnende bod geeft zieke kinderen een positieve boost!

In samenwerking met Stichting Opkikker zetten we de opbrengst van de veiling in om zieke kinderen en hun families een onbezorgde en onvergetelijke dag te bezorgen in Walibi Holland. Dit doen wij zonder winstoogmerk, omdat we het belangrijk vinden dat ook zieke kinderen moeten kunnen genieten van ons park. Door tijdens de veiling een bod te doen, draag je dus bij aan een positieve boost voor deze zieke kinderen en hun families!

Schrijf je nu in voor de veiling!

We hebben maar een beperkt aantal plekken voor deze bijzondere Robin Hood-veiling, dus schrijf je snel in!