Skip to main content
Menu
Tickets

Aftermovie Walibi Play 2022

Wat is Walibi Play? 

Ben jij geweldig in gaming en wil je dat ook wel met de rest van Nederland delen in ons fantastische attractiepark? Kom dan naar Walibi Play en laat je volledig gaan in al onze gaming zones, met hedendaagse toppers als Minecraft en Fortnite, maar ook met legendarische klassiekers. Ontmoet je favoriete gamers en streamers, zie hoe e-sporters te werk gaan en daag ze allemaal uit voor een battle. Laat ze maar zien wie de beste is! Geniet ondertussen ook van diverse podia en zones waar altijd iets te beleven valt, een perfecte dag dus voor gamers! Met jouw exclusieve Walibi Play ticket kan je de hele dag in alle gamezones én kan je gewoon zelf gamen. Verdien zo voldoende Play Stamps en ga naar huis met een te gekke goodiebag! Natuurlijk kan je naast de games ook HARDGAAN in UNTAMED of één van de andere geweldige attracties van Walibi Holland. 

Geef toe, je wil hier gewoon bij zijn.


PS: ook papa’s, mama’s en andere mensen die je graag wil laten zien dat je de beste gamer bent, mogen meekomen. 

Welk ticket heb ik nodig voor Walibi Play? 

Wil je graag alle game-activiteiten beleven, dan heb je een WALIBI PLAY TICKET nodig. Ben je zelf iemand die liever kijkt, maar niet zelf wil spelen, dan heb je voldoende aan een Walibi Holland ticket (ideaal voor wie niet wil verliezen, zoals de mama of papa of misschien je stoere broer of zus). Heb je al een ticket gekocht of voor die dag gereserveerd, dan heb je enkel maar een WALIBI PLAY ADD-ON nodig om ook toegang te krijgen tot alle game-activiteiten! Zo kan je genieten van het attractiepark én alle te gekke games! 

Heb je een Walibi abonnement en wil je ook met alle game-activiteiten meedoen? Koop dan hier jouw WALIBI PLAY ADD-ON voor maar €5,00.

Dé mysterieuze button

HET GAAT BEGINNEN! Wat, vraag je je af? Dat zou jij wel graag willen weten.... Hint: misschien dat Paraduze wel iets meer weet. Het antwoord is... te vinden op onze social mediakanalen en op de kanalen van onze special guests (en dat zijn er wel wat!). Volg ons en blijf op de hoogte!

Bekijk alle games

Je kijkt je ogen uit, want met meer dan 5 gamezones, tal van verschillende games en heel wat podiumavonturen is je dag meteen gevuld. Je raakt niet uitgespeeld. Bekijk alle games via de onderstaande button.

Voor wie is Walibi Play?

Walibi Play is voor families met kinderen die gek zijn op gamen. Er zijn genoeg games te vinden voor zowel jonge kinderen vanaf 6 jaar tot retro games voor de papa's en mama's. Adviesleeftijd Walibi Play: tot 16 jaar.  

Openingstijden

Walibi Play is op 13, 14 en 15 mei van 10:00 tot 20:00 uur. Naast dat er op het park allemaal populaire games te vinden zijn, zijn alle attracties uiteraard ook open! 

Mogen de ouders ook meedoen? 

Papa, mama, oma, broer, zus of wie dan ook! Ook jullie zijn welkom op Walibi Play, want wie wil de kids niet graag uit zijn bol zien gaan met deze te gekke games! Daarbij zijn er ook heel veel uitdagende games voor jullie. Laat je kids zien hoe goed je zelf kan gamen bij al die retro- en arcadeklassiekers of leer ze een lesje in Gran Turismo 7 in een heuse racing simulator. Maak je maar klaar voor “Wow, hoe goed kan jij rijden?” of “Da’s niet eerlijk, jij hebt een rijbewijs” of “Waarom rijdt die andere papa sneller dan jij?”.

Special guests

Paraduze

Heb je altijd eens willen zien hoe Paraduze (Rick, 21j) domineert in Fortnite of wil je eens zien of je hem kan misleiden? Dan moet je bij onze Fortnite zone zijn.

Puxque

Samen met Twitch streamer Puxque gaan we veel plezier beleven met verschillende arcadeklassiekers! Daarnaast is deze gezellige Brabo ook aanwezig om nog meer te gamen.

TeVeelGevraagd

Twee is altijd beter dan één, toch? TeVeelGevraagd (Mathijs / Dion) staat voor jou klaar om te helpen bij Fortnite en Brawl Stars.

TeamWALL

Er is zóveel te doen in Minecraft en ons laboratorium wordt dan ook volledig ingepalmd met geniale bouwcombinaties, die je samen kan ontdekken met hét contenteam van Afrojack aka Team WALL.

vThorben

Waar je ook bent in Walibi Play, de kans dat je vThorben tegenkomt is groot. Hij zal namelijk op verschillende gamezones rondzwerven en je helpen in games als Brawl Stars, Gran Turismo 7 en nog veel meer.

Fems

Wil jij meemaken hoe Fems in real life streamt? Tijdens Walibi Play zal ze vanuit een aantal unieke attracties streamen! Daarnaast ga je samen met Fems alle spieren eens losgooien met een potje Just Dance, dus stretch alles even goed en ga voor alle sterren! 

Inta Janssen

De eerste vrouwelijke Nederlandse FIFA creator, Inta Janssen, kent alle trucjes en kneepjes van FIFA en is dus de ideale persoon om je beter te maken dan de virtuele Ronaldo, Messi of Depay.  

OMGitsTiesto

Hoor je de motoren al ronken? Tijd om het gaspedaal helemaal in te duwen en als Max Verstappen te domineren, in Gran Turismo 7, dankzij de hulp van OMGitsTiesto.  

Creator Lab:

Minecraft challenge

Walibi Holland gaat nu ook de virtuele wereld veroveren, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Tijdens Walibi Play gaan we in de Creator Zone met zijn allen het park in Minecraft nabouwen. Iedereen krijgt een kwartiertje om te helpen onder leiding van een bekende gamer. Deze gamer zorgt ervoor dat je op het einde gewoon alles kan herbeleven in Walibi Holland – Minecraft Edition! Hoe gaaf is dat?! 

Can't control(ler) yourself? 

Ben jij al je game skills aan het verbeteren, heb jij je vragen voor jouw favoriete gamer(s) al klaar staan en heb je ook al zoveel zin gekregen in Walibi Play? Hou onze website in de gaten voor meer informatie over een volgende editie van Walibi Play.