Skip to main content
Menu
Tickets
Voorwaarden Bright Nights actie (Ticketshop)

Voorwaarden Bright Nights actie (Ticketshop)

Dit zijn de actievoorwaarden voor de Bright Nights actie in de ticketshop.

VOORWAARDEN BRIGHT NIGHT ACTIETICKETS IN DE TICKETSHOP

1. Vanaf 19 juli t/m 30 september 2023 krijg je bij aankoop van een Walibi entreeticket (E-Ticket) of Family Deal via walibi.nl de mogelijkheid om maximaal 4 Bright Nights tickets te kopen voor slechts €9,95 p.s. Deze kun je toevoegen onder “EXTRA’S” in je winkelmandje.

2. Er is een beperkt aantal undated Bright Nights tickets beschikbaar (OP=OP).

3. Je koopt een undated Bright Nights ticket, welke op je op een later moment via walibi.nl/tickets-omwisselen op datum zet. Een undated Bright Nights ticket geeft geen toegang tot Bright Nights indien deze niet op datum is gezet.

4. Na aankoop ontvang je een email met je bestelde Walibi entreeticket(s), deze email bevat ook je undated Bright Nights ticket(s).

5. Je kunt een undated Bright Nights ticket t/m 7 januari 2024 op datum zetten. Hierna verloopt de geldigheid van een undated Bright Nights ticket.

6. Je kunt o.b.v. beschikbaarheid kiezen voor een ticket op datum voor een reguliere Bright Nights openingsdag vanaf 23 december 2023 t/m 7 januari 2024.

7. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar, voor de tickets geldt op=op. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek aan Walibi Holland kunt brengen of dat er geen beschikbare dagen meer zijn als je een unieke kortingscode niet tijdig verzilverd.

8. Het is het niet mogelijk de datum van een ticket te wijzigen .

9. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig op datum zetten van je undated Bright Nights ticket.

10. Een ticket is eenmalig geldig voor een persoon op de gekozen datum en is geldig voor de gehele openingsdag. Indien een ticket niet is gebruikt op de gekozen datum verloopt de geldigheid.

11. Een ticket is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.

12. Het is niet mogelijk een ticket via Walibi Holland in te wisselen voor geld, een product, een ander ticket of anderszins.

13. Een ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

14. Walibi Holland is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van een ticket.

15. Walibi Holland behoudt zich het recht om acties tussentijds te wijzigen en/of te stoppen.

16. Met deelname aan deze actie ga je akkoord met de actievoorwaarden en met het parkreglement (www.walibi.nl/parkreglement).